2777
2789
عنوان

بنظرتون من یه بیمارم؟

99 بازدید | 9 پست

من اعتمادم نسبت به همه مردا از دست رفته و حس میکنم هیچ مرد متعهدی دیگه نمیشه پیدا کرد چون ادمایی تو زندگیم بودن که حتی جونشونم واسم میدادن ولی در عین حال خیانتشونم دیدم

هرکی  بخواد بیاد تو زندگیم امتحانش میکنم و یجورایی یه حس بدی دارم نسبت بهش انگار همش منتظرم دروغش رو بشه یا خیانتش! 

خسته شدم واقعا دیگه نمیتونم هیشکیو دوس داشته باشم

تله ی ذهنی داری باید بری پیش مشاوره تا دوره بگذرونی

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطرافیان رو چیکار کنیم 

اطرافیان هم همه بد نیستن ما ادم های اشتباهی رو همیشه برای رابطه انتخاب میکنیم

این دفعه معیارهات رو برای انتخاب یه فرد تغییر بده 

شاید ایندفعه تونستی کسی رو انتخاب کنی که باب میلت هست

و این که اگر یکی دو نفر باعث شدن این ذهنیت رو راجع به مردا پیدا کنی دلیل بر این نیست همشون یه جورن

مرد خوب هم پیدا میشه فقط باید بیشتر دقت کنیم تو انتخابمون