میم_مثل_کهربا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 443 عنوان اثر بد عشق یک طرفه 136 بازدید | 18 پست عشق یک طرفه داشتین تا حالا؟روتون اثر بد گذاشته؟؟؟من دلم سرد شده نسبت به همه مردا هیچ جوره از کسی خوشم نمیاد دیگهحس میکنم عشق بی معنی ترین چیز دنیاست میترسم همینجور بمونم 🤕 1402/01/28 | 21:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس_برفی2 عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 6908 نه خداروشکر یبار عاشق شدم اونم دوطرفه بودهانشالله که هیشکی یطرفه تجربه نکنهمیشه برامون دعا کنین🙂❤️
mobiba27 عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 6021 من داشتم عاشق بودم ولی وقتی بهش گفتم داغون تر شدم .ولی میدونی زمان حلش کرد و خدا ی آدم بهتر رو سر راهم گذاشت
ghandomii عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 1488 از یکی خوشم میاد خیییلی ولی نمیدونم اون نظرش چیه چون گاها حس میکنم واقعا خوشش میاد شاید مال من یطرفه حساب بشه نمیدونم ولی خب شیرینی خودشو داره ولی غمش زیادع هدف اول: خریدن ۱۰۰ تا گونی پر نون خامه اییی🍓🥲😂🤌🏻
برکه_چهل_پری عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 505 انگار تازه از طرف دست کشیدیپس این احساسات طبیعیهباید به خودت فرصت بدی :))هرچی بیشتر رو این موضوع تمرکز کنی، بدتر میشهالان فقط هوای خودتو داشته باش و مشغول یکاری بشو✨🌿
میم_مثل_کهربا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 443 من داشتم عاشق بودم ولی وقتی بهش گفتم داغون تر شدم .ولی میدونی زمان حلش کرد و خدا ی آدم بهتر ر ... بازم خداروشکر
میم_مثل_کهربا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 443 از یکی خوشم میاد خیییلی ولی نمیدونم اون نظرش چیه چون گاها حس میکنم واقعا خوشش میاد شاید مال من یطرفه ... بنظرم زودتر تکلیفتو مشخص کن بلاتکلیف موندن سخت تره
میم_مثل_کهربا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 443 انگار تازه از طرف دست کشیدی پس این احساسات طبیعیه باید به خودت فرصت بدی :)) هرچی بیشتر رو این موض ... ن تازه نیستالان داشتم آهنگ خواننده مورد علاقه اونو گوش میکردم ب یادش افتادم
ghandomii عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 1488 بنظرم زودتر تکلیفتو مشخص کن بلاتکلیف موندن سخت تره اخه چطور مشخص کنم غرورم نمیزاره برم جلو اصلا فکرشم نمیتونم بکنم ک برم بگمفقط باید خودش بگه که دیگه اینش دست من نیست هدف اول: خریدن ۱۰۰ تا گونی پر نون خامه اییی🍓🥲😂🤌🏻
برکه_چهل_پری عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 505 ن تازه نیست الان داشتم آهنگ خواننده مورد علاقه اونو گوش میکردم ب یادش افتادم یعنی بعد از چه مدته؟
میم_مثل_کهربا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 443 اخه چطور مشخص کنم غرورم نمیزاره برم جلو اصلا فکرشم نمیتونم بکنم ک برم بگم فقط باید خودش بگه ... تصمیمش با خودته درست فکر میکنی برای عشق باید دو طرف بهم دیگه حس داشته باشناگه نمیری جلو رهاش کن منم اینجور فکر کردم ولی راستش الان اگ برگردم حتما بهش پیام میدادم غرورم یبار له میشد ولی ۴ سال عذاب نمیکشیدم تازه بعد از اون دل مرده بشم
ghandomii عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 1488 تصمیمش با خودته درست فکر میکنی برای عشق باید دو طرف بهم دیگه حس داشته باشن اگه نمیری جلو رهاش کن&nb ... واقعا هم مال توهم گاها یه جور رفتار میکرد که انگار خوشش میاد اره؟ هدف اول: خریدن ۱۰۰ تا گونی پر نون خامه اییی🍓🥲😂🤌🏻
میم_مثل_کهربا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 443 یعنی بعد از چه مدته؟ سال ۹۷الان دیگ بهش فکر نمیکنم ولی اون ادم شاداب قبل نیستم ی جورایی دلم ترسیده
ghandomii عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 1488 بیشعورا اگه حس ندارن بیجا میکنن الکی رفتار هایی نشون میدن که ادم اونطور برداشت کنه😑 هدف اول: خریدن ۱۰۰ تا گونی پر نون خامه اییی🍓🥲😂🤌🏻
میم_مثل_کهربا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 443 واقعا هم مال توهم گاها یه جور رفتار میکرد که انگار خوشش میاد اره؟ پس نهحتی آخرا دوستش ب دوستم گفت یکی رو میشناسم تو دانشگاه که میلادو خیلی دوست داره میخوام بگم باهاش حرف بزنهمطمئنم ک منو میگفت