2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله زود پیداشه به شوهرت گل گاوزبون بده آروم شه برین جاهای پرت و اواخر شهرتون رو بگردین ان ش ...

گشتیم ما سمت شهریار هستیم اینجا خیلی در رو داره تهران اندیشه کرج اسلامشهر هر جا ممکنه رفته باشه 

مال فامیلمون بعد چند سال پیدا شد 😊😊

تاکسی بود 

یه ماشین دیگه داشت این چند سالو با اون میگذروند و کلا قیدشو زده بود 

اما در کمال تعجب و خنده تابستون پارسال بهش زنگ زدن گفتن بیا ماشینتو ببر پیدا شده ☺☺

یه دونه دیگه از فامیلامونم بعد یه سال و خورده ای پیدا شد 

پس صبر داشته باش و توکلت به خدا باشه 

شروع کن بعد نمازات بهتر از کیمیا رو با معنی بخون و قشنگ مطالعش کن و بهش عمل کن و شروع کن نماز روزه قضا اگه داری بگیر 

خصوصا روزه خیلی تو این چیزا کمک می کنه 

من خیلی از روزه گرفتن معجزه دیدم 

بهتر از کیمیا چیه میشه بیشتر توضیح بدی

بعد هر نمازت یه دور تسبیحات یه دونه سوره توحید یه صلوات و یه آیت الکرسی رو با معنی و توجه می خونی تا اعتقاداتت قشنگ تثبیت بشه و بعد آیه ی من یتق الله رو می خونی و بهش عمل می کنی یعنی به خاطر خدا تقوا در پیش می گیری انجام واجبات و ترک محرمات 

تو نت هست آیه ی دو و سه ی سوره ی طلاق هست خیلی معروفه 

اولیا رو  حتما بخونشون تا ایمانت زیاد بشه و بتونی تقوا پیشه کنی 

گناه که نکنی خدا خودش شروع می کنه کمکت کنه خودت سه روز بخونی و عمل کنی اثر خوب تقوا رو تو زندگیت میبینی 

میگم خصوصا اگه روزه قضا داری شروع کن بگیر چون خیلی وقتا آدم دلش راضی نمیشه کفاره روزه هاشو بده خصوصا کفاره ی روزه ی عمد خودش یا بچش رو و یه خسارت بزرگ به مال آدم میخوره

تجربشو دارم   

دخترم روزه هاشو نگرفته بود و کفاره شم ندادیم و این طوری شد برامون 

اگه کفاره عمد گردنتون باشه می تونین به ازای هر روزه دوماه روزه بگیرین که البته سی و یکیش باید پشت سر هم باشه 

البته من خودمم شروع می کنم یه روزم روزه بگیرم مالم بهم بر می گرده خودم خوب می دونم اشکال کارمون کجاست 

حالا باز هر کسی خودش بهتر می دونه چه گناهی رو زیاد انجام داده که خدا این طوری براش خواسته