بجای خوردن شربت معده آلومینیوم ام جی یاقرص رانیتیدین که در بلند مدت زخم معده را به دنبال دارند میتوانید چند قاشق پونه کوهی خشک را قورت دهید یا میتوانید یک لیوان از دم کرده آن را میل کنید
کمتراز 5دقیقه رفلاکس معد ترش کردن معده،اسید معده و درد شدید خوب میشود
همچنین خوردن دمنوش پونه در زمان سرماخوردگی روند درمان را سریع میکند.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دانه های #زنیان می توانند ترشحات روده را افزایش دهند که می تواند سلامت #هاضمه را بهبود بخشد.
بنابراین ممکن است به عنوان درمان دل دردهای شدید مورد استفاده قرار گیرد.
دانه های زنیان حاوی ترکیبات ضروری مثل، ترپن، استرول، لیکوزیدها است که همه آن ها اثرات #ضدالتهابی دارد. زنیان می تواند درد مفاصل را تسکین دهد. با این حال، به تحقیقات بیشتری در این زمینه نیاز است.
این گیاهان و دانهها بوی سیر دهان را خنثی میکنند. میخک، هل، رازیانه، دانهی رازیانه بجوید و برگ نعناع تازه بخورید. برخی رستورانها بعضی از این دانهها (بهخصوص دانهی رازیانه) را بعد از غذا سرو میکنند.
5. شیر بخورید
چربی موجود در شیر بوی سیر دهان را کاهش میدهد. ترکیب آب و چربی بوهای بد دهان را از بین میبرد یا حداقل کاهش میدهد. بعد از خوردن سیر یک لیوان شیر پرچرب بنوشید. حتما نتیجهی آن را خواهید دید. شیر میتواند بر بوی سولفات سیر غلبه کند.
👈سرگیجه، سنگینی دست و پا، وزوز گوش، درد بازو، داغ شدن کف پا، درد در پهلو
چطوری درمانش کنیم؟
🔸تخم شوید برگ شوید برگ کاسنی تخم شنبلیله سماق زرشک ابگیری همه مواد را پودر کرده به میزان یک قاشق چایخوری در یک نعلبکی ابغوره مخلوط کرده و هر روز قبل از نهار و قبل از شام میل نمایید.
🔹یک استکان ابغوره در یک لیوان اب مخلوط کرده جرعه جرعه عصرها میل شود.
▫️طبق مطالعات محققان، افرادی که قبل از خواب یک قاشق عسل خوردهاند کمتر سرفه می کنند و خواب راحت تری دارند، عسل سرشار از آنتی اکسیدان ها و مواد ضدمیکروب است و به همین دلیل می تواند سرفه را درمان کند.