2777
2789

سلام بچها مممنونم  که امودین لطفااااا هرکس تجربه داره یا دکتر یا پرستار یا ما ما هست لطفااا جواب بده 

من از ۱۲ سالگی پریود شدم البته پریودهایم نا منظم بود تنبلی تخمدان دکتر تشخیص داد همون موقع چند ماه چند ما ا قرص میخوروم و قطع میکردم تا الان چند سال دیگه قطع نکردم و پشت سز هم میخوردم البته زیر نظر دکتر سونو و ازمایش میدادم امروز یکی گفت کسی که چند سال مصرف کزده سرطان میگیره خیلی نگران شدم💔😔😔

غلط کرده

اگرچاقی لاغرشو

البته یهولاغرشو

مشکلت حل میشه

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙄 الان بخاطر اين ميخواي بشيني غصه بخوري؟ خيلي از موادي ك الان استفاده ميةنيم سرطانزا هستن!اين اب الوده!هواي الوده!سرب تو لوازم ارايش! موادنگهدارنده و .... 

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜
عزیزم شما زیر نظر دکتر بودی نگران نباش اگه با مصرفشم اذیت میشی به دکتر بگو عوضش کنه

نه اوکی هستم  خداروشکر ولی گفتن داروهای هورمونی باعث یرطان میشه خیلی نگران شدم

نه اوکی هستم  خداروشکر ولی گفتن داروهای هورمونی باعث یرطان میشه خیلی نگران شدم

نگران نباش عزیزم ما زنا از اول داروهای هورمونی میخوریم اونجور همه باید دور از جون سرطان بگیرن 

اون خانوم قسمتش سرطان بود

واقعا امیدوارم اخه گفت ماما هستم خیلی نگران شدم

گلم همین حرف رو به دکترت بگو 

و 

مطمئن باش این حرف اشتباهه

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️