2777
2789

سلام دوستان. امیدوارم حالتون خوب باشه. من ی مدت کوتاهه که عروسی کردم اومدم شهرستان... ماشین نداریم نمیتونم زود به زود برم خونه مامانم اینا. بخاطر کارشوهرم باید سریع برگردیم و سخته با سواری بیرون. پدرشوهرمم با ماشین کار میکنه نمیتونیم با ماشین اون بریم.

الان پدر شوهرم یه ماشین جدید پیدا کرده که بخره. پرایدشو میخواد بفروشه بنظرتون ارزش داره طلاهای عقدمو بفروشم اونو بخریم ازش. یکم خرج داره.

مادرشوهر و خواهر شوهرم خیلی باهام چشم و هم چشمی دارن سر همه چی چه برسه به طلا🥺این اعصابمو خورد میکنه که بفروشم ولی ماشین لازمیم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من این کارو کردم وراضی هستم از کارم 

شما بیین طلا تو دستت بیشتر به دردت می خوره یا ماشین زیر پای خودت وهمسرت  

اگه طلا دادی ماشین رو به نام خودت بزن وبنظر من با غریبه بهتره معامله کردن 

وای آره بی ماشینی خیلی بده اما ثبتنام کنید صفرشو بخرید نه که پراید کهنه پدرشوهرتو😐

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

اخه پولمون اونقدر نمیشه طلا و موتورو بفروشیم میشه ۱۰۰ میلیون

نمیتونید قرض بگیرید از کسی سایپا ماشیناش ارزونه

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

تا زمانی که این چشم همچشمی هاا واست مهم باشه پیشرفت نمیکنی  ماشین بخر سودی که از این میبری از ...

اخه پرایدشون یکم تعمیرات داره. کلا خوبه ولی کیلومترش گاهی کار نمیکنه برا همین میترسم

اخه پرایدشون یکم تعمیرات داره. کلا خوبه ولی کیلومترش گاهی کار نمیکنه برا همین میترسم

ماشین قبل از خرید ببرید ی کار بلد چکش کنه ببینه چند ارزش داره چقدر خرج داره 

یا اگر میتونستی ی ثبت نام برمیداشتی عالی بود