ده تومن پول دارم میخام وسیله دکوری بخرم هیچ وسیله دکوری ندارم فقط یه دست مبل دارم.چی بخرم ب نظرتون ک هم بروز باشه هم زیاد گرون نباشه مثلن بوفه آباژور میز خاطره برنزی لوستر..چی بخرم
لوستر بنا ب تم خونت بخر ن ک تمت سلطنتی باشه لوسترت مدرن
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بوفه و میز خاطره اصلا نخر ، بنظرم کنسول بخر ک شیکه ،ساعت و تابلو بخر ،آباژور بخر
مبلام چیدماش ال ماننده و بین مبلا گوشه اتاق خالی مونده ک قسمت بالایی اتاق میشه و بیشتر مناسب میز یا گلدونه اگ کنسول بگیرم اونجا بزارم خوب نمیشه مگر کنسولو بزارم پایین خونه
بنظر من ک حالا اباژور بخر و ظروف دکوری گرون و شیک اما تروخدا بوفه و این چیزا نخر از ای ...
کتیبه هام تاجداره ویه تابلو سلطنتی هم دارم ولی مبلام ک سلطنتی بود عوض کردم یه ماه پیش اسپورت خریدم.دیگ پول نرسید کتیبه اینارم عوض کنم .الان دکورم تلفیقی از اسپورت و سطلنتی شده.مبلام توسیه پایه هاش چوبه کرم رنگه باکتیبه ها ست شده کاملن..میخاستم جاکلیدی و جا حوله ای و یه تیکه مجسمه برنز بگیرم بنظرت بد میشه؟
کتیبه هام تاجداره ویه تابلو سلطنتی هم دارم ولی مبلام ک سلطنتی بود عوض کردم یه ماه پیش اسپورت خریدم.د ...
پس تم خونت و همون اسپرت کن بنظرم از این برنزیا نخر
شاید تو دوست داری ولی واقعا من بنظرم د مده میشه ی مدت دیگه ب شدت
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....