2777
2789
عنوان

کسی بوده کم و مک صورتش رو رفع کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 27 پست
کبدت مشکل نداره عزیزم مثلا کبد چرب و اینا باعث لک رو پوست میشه با سالم خوری مصرف سبزیجات میوه آب زیا ...

به نظرت کک میره سالم خوری کنم یا باید لایه بردار بزنم.

من اصلا اب نمیخورم فقط چایی.

میوه مصرف دارم جدیدا کم دلم نمیخاد.

حدود ۱۴ کیلو اضافه وزن دارم.

ضد افتابم چند سالی بود نمیزدم.

پوستمم حس میکنم هم تیره شده هم خشکتر شده. گودی چشمم بیشتر شده.

خلاصه خیلی ناراحتم قبلا قشنگ بود صورتم الان نصفشم نمانده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه از این فصل شروع میشه کم کم پرنگ و زیاد تر میشه...ولی اصولا متعقدم باید خودم بپذیرم خیلی ریز نشم ...

اتفاقا منم تابستونی پررنگ میشنزیادن تو صورتم رو بینی و گونه...

نمیتونم نبینمشون

به نظرت کک میره سالم خوری کنم یا باید لایه بردار بزنم. من اصلا اب نمیخورم فقط چایی. میوه مصرف دارم ...

اب رسان بهترین چیز واسه پوسته حتما استفاده کن خیلی مارک گرونم نمیخاد بخری یه معمولی 

چایی پوستت رو تیره میکنه کم بخور بجاش آب زیاد بخور میوه سبزی و ...

۱۴۰۲/۱/۲۳ من ناامیدترین آدم دنیا بودم بخاطر مادر نشدنم بعد کلی امپول😭 و...ولی .....میاد روزی که مینویسم کنجدم عمر غمم خیلی کوتاه بود😍
عرق کاسنی گرفتم برا کبدم چطور بخورم مفید باشه؟

یکم با اب مخلوط کن بخور 

۱۴۰۲/۱/۲۳ من ناامیدترین آدم دنیا بودم بخاطر مادر نشدنم بعد کلی امپول😭 و...ولی .....میاد روزی که مینویسم کنجدم عمر غمم خیلی کوتاه بود😍
خوشبحالت شما ارثی بود یا .. میشه اسم کرمایی ک بعدش زدی رو بگی  

نە ارثی نبودبعدا اومد من همراە اونا هرچی خالم بود یا شکل خال داشت برداشتم 

کمی موندە فقط خودم میتونم ببینم اونم برمیدارم

راستش کرما ترکیبی و دست ساز خودمونە شرکتی نیست اسم ندارە

نە ارثی نبودبعدا اومد من همراە اونا هرچی خالم بود یا شکل خال داشت برداشتم  کمی موندە فقط خودم ...

بسلامتی گل من ایشالله همیشه زیباترین باشی ..خودم کرم معجزه و فایزه یه مدت میزدم قطع ک میشد در میومدن دوباره