رهاعشق مدیر استارتر عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 18365 عنوان چالش خود شناسی 255 بازدید | 28 پست https://abzarek.ir/service-p/msg/1120328 1402/01/28 | 16:45 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13532 سووووسک🪳🪳🪳🪳🪳🪳 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13532 فقط لایک کردم من😁😁😁😁😁 فک کردی. لایک کنی و پست نفرستی کسی پیدات نمیکنه😂😂😂😂😂😂🪳😈 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
رهاعشق مدیر استارتر عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 18365 فک کردی. لایک کنی و پست نفرستی کسی پیدات نمیکنه😂😂😂😂😂😂🪳😈 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙃ممنون که پیدام کردی عاشق پیگیریاتم
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13532 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙃ممنون که پیدام کردی عاشق پیگیریاتم 😘😘😘😘من برنده میشم😐😐😐ببین ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
رهاعشق مدیر استارتر عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 18365 فک کردی. لایک کنی و پست نفرستی کسی پیدات نمیکنه😂😂😂😂😂😂🪳😈 پیشیارو چیکار کردی گذاشتی برن پیش ننشون
رهاعشق مدیر استارتر عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 18365 😘😘😘😘 من برنده میشم😐😐😐ببین انقدر لایکت کنم نتونی تکون بخوری
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13532 پیشیارو چیکار کردی گذاشتی برن پیش ننشون نه اونجان سر جاشونن...تازه یکی گرفتم مادرشو صدا زدپدرش و مادرش اومدن پخپخ کردن بهم😂😂😂 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13532 انقدر لایکت کنم نتونی تکون بخوری 😘😘😘فدات نکن ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
رهاعشق مدیر استارتر عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 18365 نه اونجان سر جاشونن... تازه یکی گرفتم مادرشو صدا زد پدرش و مادرش اومدن پخپخ کردن بهم😂😂😂 ای جان دلم خوشگل بودن
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13532 ای جان دلم خوشگل بودن 😂پدره خوشکله ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
رهاعشق مدیر استارتر عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 18365 😘😘😘فدات نکن خدا نکنه عزیزم خوبه حالا جایزه مجازیهفک کن تو بگی گیتار میخوا مگه بزات میخره
رهاعشق مدیر استارتر عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 18365 😂پدره خوشکله اووووووف لامصب حیوونا هم مذکراشون خوشگلن
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13532 خدا نکنه عزیزم خوبه حالا جایزه مجازیه فک کن تو بگی گیتار میخوا مگه بزات میخره مهم بخودم افتخار کنم🤩🤩😂 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•