2777
2789
عنوان

درباره ثبت نام کنکور کمک لطفا

65 بازدید | 9 پست

دوستان من کنکور ثبت نام کردم اما فقط برا دولتی یعنی طرف ازم سوال نکرد که پیام نور و اینا هم میخوام یا نه فقط ثبت نامم کرد اصلا نمیدونم برا دولتی یا چی آیا میتونم الان که زمان تمدید شده برم پیام نور و آزاد هم ثبت نام کنم یا نه نمیشه لطفا یکی راهنماییم کنه دارم از ترس میترکم ای کلش پبش اون کافینتی نمیرفتم اصلا هیچ سوالی نمی‌کرد حتی نگفت دولتی میخوای یا نه فقط گفت ثبت نام شدی تمام آیا میتونم تو بازه ای که قراره تمدید بشه برم پیام نور و آزاد هم ثبت نام کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنکور سراسری؟ کلا یه کنکور داریم برای هر دانشگاهی، دیگه مثل قدیم نیس، فقط اگه دانشگاه امام صادق می‌خواستی باید تو فرم ثبت نام علامت می‌زدی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

اخه گفته بودن باید بری برا تک تکشون پول بدی برا هر دانشگاه باید ۱۳۳ تومن پول بدی یعنی دیگه لازم نیست ...

نه برای هر رشته 

مثلا برای کنکور تجربی و هنر باید جداگانه پول بدی 

اگه زبان هم میخوای شرکت کنی باید جداگانه پول بدی

دانشگاه لازم نیست

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 
برای ازاد و پیام نور که همین بدون کنکورم میتونی بری 

خوب گفته شده که باید برا هرکدوم ثبت نام جدا کنی یعنی پول اونارو هم بدی فرهنگیان میخوای پیام‌نور میخوای باید ۱۳۳ تومن پول بدی کنکور که دادی میتونی بری انتخاب رشته کنی بگرنه مشکل میشه برات 

نه برای هر رشته  مثلا برای کنکور تجربی و هنر باید جداگانه پول بدی  اگه زبان هم میخوای شر ...

واقعا راست میگی آخه خیلی استرس گرفتم بابتش همین ی فرصت زو دارم نمیخوام درهرصورت از دستش بدم 

واقعا راست میگی آخه خیلی استرس گرفتم بابتش همین ی فرصت زو دارم نمیخوام درهرصورت از دستش بدم 

اره

خدا روشکر عزیزم

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤