2777
2789
عنوان

مصورت درباره مهاجرت به کانادا

105 بازدید | 4 پست

دوستان کسی اطلاعاتی در مورد مهاجرت به کانادا داره؟ من تحصیلاتم رو تو سن ۲۲ سالگی تموم کردم و دیگه ادامه ندادم دوست و آشنا زیاد داریم ولی درجه یک نیستن بتونم از طریق اونا برم به جز این راه ها کسی میدونه چجوری میشه رفت اونجا و هزینه ها و مدل و شرایط زندگی اونجا چجوره‌؟؟ خیلی علاقه دارم چند سالی خارج زندگی‌ کنم پدرم هم موافقه فقط میگه کسی نیست اونجا بسپارم حواسش به تو باشه خیالم راحت شه 

بستگی داره به اینکه چند سالت هست و چند مدته که از تحصیلات دور شدی... ولی به طور کلی اگر خیلی وقت از اتمام کارشناسیت نگذشته میتونی برای ارشد it توی کانادا اقدام کنی البته معدل و نمره زبان اینا هم مهمن... موفق باشی

من یه بررسی کردم ممکنه اطلاعات این صفحه به دردت بخوره....

https://mehraffarin.com/category/canada/immigration-to-canada/

بستگی داره به اینکه چند سالت هست و چند مدته که از تحصیلات دور شدی... ولی به طور کلی اگر خیلی وقت از ...

تازه ۳۲ شدم و ۲۲ سالگی کارشناسی رو گرفتم بیشتر مایلم تو یه رشته خوب تو یه کالج خوب ثبت نام کنم ولی اصصصلا اطلاعات و آشنایی ندارم از هرینه ها از شرایط زندگی و سختی ها و..... دوست دارم علاوه بر درس خوندن بتونم یه کار نیمه وقت پیدا کنم بتونم کمک خرج بشم زبانم فول نیست ولی میدونم تو محیط قرار بگیرم زود یاد میگیرم از زمان مدرسه زبانم خوب بوده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تازه ۳۲ شدم و ۲۲ سالگی کارشناسی رو گرفتم بیشتر مایلم تو یه رشته خوب تو یه کالج خوب ثبت نام کنم ولی ا ...

ببین سفارت کانادا براش مهمه که بین مراحل تحصیلیت وقفه  نیفتاده باشه... توی این ده سال اگر کار مرتبط با تحصیلت انجام نداده باشی  یکم ویزا شدنت سخته... باید به هر حال یه جوری اثبات کنی که از فضای علمی و یا کاری مرتبط دور نشدی...

در مورد کار هم بگم کانادا اجازه 20 ساعت کار در هفته میده که خب میتونی برای کمک خرج روش حساب کنی...

میتونی به گزینه های دیگه ای مثل آلمان فکر کنی...