2777
2789

بیس سالمه هیچ وقت نذاشتن مثل هم سن و سالام یکم راحت زندگی کنم یکم بفهمم زندگی چیه 

من نمیدونم چرا نمی‌فهمن بعضی اوقات آدم میخواد تنها بره جایی از مطب دکتر گرفته تا هر کوفتی مثل اردک پشت سرمن 

امروز میخواستم برم دندونپزشکی نه منم باهات میام 

هرچقد میگم بابا کجا کاری داری مگه تو روزه نیستی مگه 

نه بابات گفته باهاش برو 

ای خدا کم مونده سرمو بکوبم به دیوار هم اینارو خلاص کنم هم خودمو

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من حق دارند اوضاع جامعه خیلی بده

چه ربطی داره تو خیابون راست میری راست میای لولو خور خوره هست

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی

خب چه اشکال داره مادرتم باهات بیاد

ارزش نداره بخاطر یه بیرون رفتن دلش بشکنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

خوب بنده خداها نگرانتن و دوستت دارن 

میدونم یه سنی آدم یه موقع ها استقلال میخواد ولی خوب از بس به فکرتن اینجوریه

من هفته پیش خواهرم که ازدواج کرده و یه بچه هم داره میخواست بره دندونپزشکی بابام به مامانم گفت باهاش برو🤣🤣🤣

خوب دلواپسن یه موقع نترسی🤭

خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند

مشکلاتی که الان نوجوان ها و جوونا دارن در زمینه مستقل شدن سال‌ها پیشم بود منتهی اون موقع انجام ی سری کارا اینقدر فراگیر نبود اکثرا شبیه هم زندگی می‌کردن الان اما جامعه خیلی عوض شده ولی متاسفانه خانواده ها نمی‌خوان با شرایط و فرهنگ الان جامعه خودشون وفق بدن همیشه هم بچه ها باهاشون بحث دارن درسته معضلات اجتماعی برا بچه ها زیاد شده ولی آزادی و استقلال بجا هم اصلا بد نیست 

از دوست داشتن هست به دل نگیر باهاشون صحبت کن مطمئنشون کن که جای دوری نمیری با هرکس هم ارتباط نمیگیری

همین کارارو کردیم سوار گردنمون شدن 

ببخشیدا ولی ما خودمون عقل و شعور داریم اصلا میرم اونور شهر چه ایرادی داره ؟

با هرکس ارتباط گرفتن هم متوجه نمیشم یعنی من خودم آدم نیستم یا با هر غریبه دهن به دهن میدم