2777
2789

سلام من یه ماهه اقدام کردم همیشه پریودی هام جلو میافتاد ولی این برج تازه سه روزه عقب افتاده سه چهار روز پیش دوتا تست زدم منفی بود  ۷،۶روزه کمر درد دارم غیر از دیروز و پریروز ترشح سفید میبینم کمرم سمت چپ دو سه شبی بود تیر میکشید 

ممکنه بخاطر اقدام پریودیم عقب جلو بشه؟  

واین تست مدیکور زدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا وقتی اقدام به بارداری شروع میشه هورمونا به هم میریزه و تایم پریودی عقب جلو میشه.اگه بی بی منفی شد پس باردار نیستی. صبوری کن 7تا 10روز پریود نشدی برو ازمایش بده و به بی بی اعتماد نکن

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
خیلی زود بی بی چک زدی بزار یه پنج شش روز بگذره بعد بی بی چک بزن اگر منفی شد و بعدشم پری نشدی برث آزم ...

خیلی ذوق داشتم 😂 چون همین علائم کمر دردو ترشح سفید و چندجا هونده بودم شک کردم