2777
2789
عنوان

ادم ریوی میدونید یعنی چی؟؟؟

961 بازدید | 9 پست

بیمار ما میگن ادم ریوی شده ...ریه اب اورده مقدار کم اما همونم به قلب فشار میاره ۲ماه که تو بستر الانم ای سیو هستند کسی اطلاع داره از این بیماری ...خواعش میکنم برای بیمار مادعا کنید خدا شفاشو بده

بیمار ریوی یعنی فرد بیماری که مشکلات ریه وبه طور کلی در  دستگاه تنفسی دارند و درمانش منوط به تخ ...

الان شما اطلاعی دارین از این بیماری .سلامتیشون بدست میارن ...اب ریه اشون گفتن خیلی کم ...اما اکسیژن دوماه بهش وصله

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیمار ریوی یعنی فرد بیماری که مشکلات ریه و به طور کلی در  دستگاه تنفسی دارند  و درمانش منو ...

منظورش اِدِم ریوی هست فک کنم همون آب اوردن میشه

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

الان شما اطلاعی دارین از این بیماری .سلامتیشون بدست میارن ...اب ریه اشون گفتن خیلی کم ...اما اکسیژن ...

آب ریه باید جذب بشه اگر زیاد باشه با ساکشن و لوله تخلیه میکنن اما اگر کم باشه باید با دارو و نظارت پزشک خودش جذب بشه 

اما جذب شدن آب ریه برای بیمار سخت هستش و اذیت کننده ، به خصوص اگر با مشکلات قلبی همراه باشه 

نگران نباشید ، این پروسه ممکنه حتی تا دوماه زمان ببره 

اجازه بدین دکترشون در این مورد تصمیم گیری کنند 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
منظورش اِدِم ریوی هست فک کنم همون آب اوردن میشه

اِدم ریه با پنومونی ریه همراه هستش 

ایشون میگن آب آورده و به مقدار کم 

اما در اِدم ریوی آب میان بافتی معمولا خیلی بالاست 

فکر میکنم اِدم نیست 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
اِدم ریه با پنومونی ریه همراه هستش  ایشون میگن آب آورده و به مقدار کم  اما در اِدم ریوی ...

حالا خودشون باید بیان بگن ولی من احساس کردم ادِم منظورشونه

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️