2777
2789

پسرم ۸ ماهشه خیلی سخت میخوابه باید بغلم بگیرم بچرخونمش تا بخوابه. رو پا هم اصلا نمی‌خوابد حالا میخام تاب ریلکسی بگیرم تا راحت خوابش ببره.بنظرتون بخرم یانه؟راه حل دیگه ای دارین؟

بخر 

لم دادم وسط یه بیخیالی مطلق..                                              کاربر جدید نیستم کاربری اولم@minalmpp..کاربری دوم@mannnamohamadi..کاربری سومم@دختره_نی_نی_یار...کاربری مشترکه با خواهرم مانا..فضای سایتو سمی نکنید تا یه تایم کوچیکی راحت بگذرونیم..باهم دیگه مهربون باشیم♥️🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ پولشو داری خب آره بخر 

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

پسر من پنج ماهشه براش گهواره خریدیم، یه آهنگ لالایی میزارم وتکون میدم گهواره رو میخابه،، یاهم باید حالت درازکش  رو تخت بهش شیربدم تا خوابش ببره

بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭

وای من از وقتی خریدم رااااااحت شدم.همین الانم دخترم داخلش خوابه

جنس خوبشو بخر حتما.پول بیشتر بده ولی جنس بهترو بردار

خونه یکی دیدم قسمت سرش اصلا صاف بود.ولی واسه دخترم یه شیب خوبی داره.کلفت و پشم خوبی هم داره.طنابشم جنسش خوبه و ۶ طنابه اس

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖

سلام عزیزم.شما برا کوچولوتون تاب گرفتین؟تا چندوقت استفاده میکرد.من الان۱۰ماهشه میخوام از تاب بگیرمش ولی اینقد شبا گریه میکنه پیرم کرده.😖😖😖

تا شیرش میدم میزارمش زمین بیدار میشه اما توی تاب یا کریر اصلا راحت میخوابه.کلافه شدم از دستش.

تو تابم همش میخواد غلت بزنه😭

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم