هی میگم یه مدت باش سرد رفتار کنم بش زنگ نزنم دل ب دلش ندم بازم دلم طاقت نمیاره...اخه خودش اینجوریه نکه سرد باشه ولی خب زیادی درگیر کار و خانوادشه و این منو اذیت میکنه...
پسرا خوبن خوبن ی مدت ک فشار روشون باشه سرد میشن چون تک بعدین
ولی درست میشه
زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ی دختر کردم😎ی دختر ساده و مهربون ،،،یه دختر خوش قلب و دلسوز،،،هموطنامو دوس دارم و آرزومه ب هرجایگاهی ک رسیدم کمک حالشون بشم،،حالاهرکس از هرجا......من دختری ام ک روی پای خودم وایستادم،،،آرزوم بیوتکنولوژیه و بهش میرسم👌مجردم و ی دختر سنگین آفتاب مهتاب ندیده ام 👌
وقتی اون سرده و فقط تو بخوای رابطه رو سرپا و گرم نگه داری به مرور خودتم خسته و دلسرد میشی بهش بفهمون که یه رابطه مثل کاشتن یک نهاله باید بهش رسیدگی بشه ابیاری بشه باید بهش محبت کنی علف های هرزش بچینی تا رشد کنه...
کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
پارتنر یعنی چی؟؟؟؟ کسی ک فقط زاجب رابطه جن....سی باهم حرف میزنید؟؟؟؟
نه چه ربطی داره
هازا فازا؟
زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️
هیچی بعد دیگه یا عادت میکنی یا خسته میشی تموم میکنی . ولی جدی تو هم سرت گرم کن با کاری چیزی حتی خواب . ک پیام اینا ندی . اگع دیدی بازم مهم نیس براش . دیگه فاتحه اشو بخون🥴
دقیقا منم دلم نمیاد یکم تحمل کن پسرا خوبن خوبن ی مدت ک فشار روشون باشه سرد میشن چون تک ...
خیلی اذیت میشم اخه...مثلا من زنگش میزنم اگکسی پیشش نباشه یا سرکاری جایی نباشه جواب میده میگ خوشم نمیاد جلو کسی بات بحرفم فک بد میکنن...البت غیرمادرش جلو اون میزنگه...بعد دیشب کمن یه ساعت جوابشو دیر دادم الم شلنگه ای ب پا کرد ک بیا و ببین