2777
2789

هی میگم یه مدت باش سرد رفتار کنم بش زنگ نزنم دل ب دلش ندم بازم دلم طاقت نمیاره...اخه خودش اینجوریه نکه سرد باشه ولی خب زیادی درگیر کار و خانوادشه و این منو اذیت میکنه.‌‌..

چیکار کنم ب نظرتون؟

دقیقا منم دلم نمیاد 

یکم تحمل کن 

پسرا خوبن خوبن ی مدت ک فشار روشون باشه سرد میشن چون تک بعدین 

ولی درست میشه

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارتنر یعنی چی؟؟؟؟

کسی ک فقط زاجب رابطه جن....سی باهم حرف میزنید؟؟؟؟

من ی دختر کردم😎ی دختر ساده و مهربون ،،،یه دختر خوش قلب و دلسوز،،،هموطنامو دوس دارم و آرزومه ب هرجایگاهی ک رسیدم کمک حالشون بشم،،حالاهرکس از هرجا......من دختری ام ک روی پای خودم وایستادم،،،آرزوم بیوتکنولوژیه و بهش میرسم👌مجردم و ی دختر سنگین آفتاب مهتاب ندیده ام 👌

وقتی  اون سرده و فقط تو بخوای رابطه رو سرپا و گرم نگه داری به مرور خودتم خسته و دلسرد میشی بهش بفهمون که یه رابطه مثل کاشتن یک نهاله باید بهش رسیدگی بشه ابیاری بشه باید بهش محبت کنی علف های هرزش بچینی تا رشد کنه...

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

توام درگیر خانوادت باش

باور کن هیچی بهتراز خانواده نیس

یه ساعت تب کن ببین مامان بابات چطوری دورت میگردن

وقتی ازدواج کردی و ازشون دورشدی میفهمی چقد مهم بودن تو زندگیت 

F❤️M
پارتنر یعنی چی؟؟؟؟ کسی ک فقط زاجب رابطه جن....سی باهم حرف میزنید؟؟؟؟

نه چه ربطی داره 

هازا فازا؟

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️

چون تو بیکاری تایم آزاد زیاد داری ولی اون سرش شلوغه و همین موضوع باعث میشه با این مسائل احساسی و عاطفی و پارتنر کمتر فکر کنه 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

مردا مثل بولوتوثن ازشون دور شی به نزدیک ترین بولوتوث متصل میشن

اگر از مردا دور شید سرد شید زودتر از چیزی که فکرشو کنید به یکی دیگه میچسبن که بهشون نزدیک تر و صمیمی تر باشه

دقیقا منم دلم نمیاد  یکم تحمل کن  پسرا خوبن خوبن ی مدت ک فشار روشون باشه سرد میشن چون تک ...

خیلی اذیت میشم اخه...مثلا من زنگش میزنم اگ‌کسی پیشش نباشه یا سرکاری جایی نباشه جواب میده میگ خوشم نمیاد جلو کسی بات بحرفم فک بد میکنن...البت غیرمادرش جلو اون میزنگه...بعد دیشب ک‌من یه ساعت جوابشو دیر دادم الم شلنگه ای ب پا کرد ک بیا و ببین

مردا مثل بولوتوثن ازشون دور شی به نزدیک ترین بولوتوث متصل میشن اگر از مردا دور شید سرد شید زو ...

آفررررین دقیقا همینه 👍 نه میشه زیاد بهشون چسبید نه میشه رهاشون کرد باید تو یه مرز مشخص وایسی 😁

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
 مردا مثل بولوتوثن ازشون دور شی به نزدیک ترین بولوتوث متصل میشن اگر از مردا دور شید سرد شید زو ...

ماله من ک اگع بودم خیالش راحت بود میرفت دور همه . وقتی نبودم ایقد از نبودم درد میکشید یاد کسی دیگه نبود😐😅