2777
2789
عنوان

پیامی ک دادم به دوستم زشته ؟+📸

543 بازدید | 50 پست

چون عکس نمیاد کمی پیست میکنم 

اگر فکر میکنید قلبش میشکنه حذفش کنم تا نخونده 

اما دوس دارم بیشتر مراقب رابطش با اطرافیانش باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستم شکسته فکرکنم . از درد دارم گریه میکنم آرنجم رو نمیتونم تکون بدم تو اشپزخونه بودم رایان محکم ...

خیییییییییلی بد گفتی کی می‌ره مستقیم به طرف بگه این چه کاریه واقعا خیلی بهش برمیخوره حق هم داره 

خب خودت نباید تعریف کنی و اگرم کردی دیگه اسفند دود کن این چه کاریه اخه

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
دستم شکسته فکرکنم . از درد دارم گریه میکنم آرنجم رو نمیتونم تکون بدم تو اشپزخونه بودم رایان محکم ...

چرابه دوستت بگی؟؟ازکجا صدرصد مطمئنی اون باشه؟چشم زخم تاکلامی از دهان طرف نیاد اثر نمی کنه،اگه به شمااثر کرده خودشما باید برای پاکسازی اقدام کنید،

سریع ‌پاک کن:/

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

چشم؟؟ من جا دوستت بودم دیگ تو روتم نگا نمیکردم خیلی بده پاکش کن چشم زخم دیگ چیه اخه ی حادثه بود 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡