2777
2789

سلام به همه 😊

میدونین که مهم ترین بخش مهاجرت به هر کشوری یادگیری زبان انگلیسیه😀🐳🐙

مدرس زبان انگلیسی هستم و دارای تحصیلات دانشگاهی مرتبط

کلاس هام در دو سطح بزرگسال (بدون محدودیت سن) و کودک برگزار میشه. 

برحسب سلیقه و سطح شما کتاب های TouchStone، ‌American file، ‌Family Friends در کلاس کار میشه

💞🌺 جلسه اول رایگان 🌺💞

کلاس هامون مجازیه و در گوگل میت یا پلتفرم ایرانی طبق نظر شما راحت میتونین شرکت کنین ☺️❤️💐🌹

💯💯هزینه کلاسامون خیلی کمه جلسه ای فقط ٢٠ هزار تومن💯💯

منتظر حضور شما عزیزان هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیکه کنین

لم دادم وسط یه بیخیالی مطلق..                                              کاربر جدید نیستم کاربری اولم@minalmpp..کاربری دوم@mannnamohamadi..کاربری سومم@دختره_نی_نی_یار...کاربری مشترکه با خواهرم مانا..فضای سایتو سمی نکنید تا یه تایم کوچیکی راحت بگذرونیم..باهم دیگه مهربون باشیم♥️🌈

عزیزم کتابای کودک معمولا کار میشه 

مثل family friends ، ‌First friends ، pocket 

که همه شون هم عالین

فضای کلاس زبان برای بچه ها معمولا مفرحه

بستگی به برنامه خود آموزشگاه شون داره عزیزم 

معمولا حدود 5 سال تا پایان دوره طول میکشه برای زبان آموز بزرگسال 

اما بچه ها قضیه شون متفاوته🌹🙏🏻

یعنی چی عزیزم

لایک منظورمه  like😃

لم دادم وسط یه بیخیالی مطلق..                                              کاربر جدید نیستم کاربری اولم@minalmpp..کاربری دوم@mannnamohamadi..کاربری سومم@دختره_نی_نی_یار...کاربری مشترکه با خواهرم مانا..فضای سایتو سمی نکنید تا یه تایم کوچیکی راحت بگذرونیم..باهم دیگه مهربون باشیم♥️🌈