2777
2789

خدا روح مادرای اسمونیتون شاد کنه جایگاهشون بهشت 

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارحمتش کنه 

جاشون بهشت برین باشه 

صوت قران گوش بده و از خدا طلب آرامش برای خودت و طلب مغفرت برای مادرت کن 

اگه دوست داشتی زندگی پس زندگی نگاه کن و متوجه شو زنده ن و حضورشون همه جا هست فقط ما حس نمیگنیم 

راهی که همه ما دیر یا زود یکی پس دیگری باید طی کنیم 

اره ده روزه داعونم😭

وای خدا به دلتون آرامش بده ،من حتی گاهی به این موضوع فک میکنم از غصه میمیرم چه برسه به این که واقعیت باشه، براش قرآن بخونین ،نماز هدیه کنین

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖

کنار اومدم چیه 

چاره ای نداری 

مجبوری قبول کنی

من الل ۵ ساله مادرمو از دست دادم 

روز و شبی نیست براش گریه نکنم ولی چاره ای ندارم جز اینکه قبول کنم 

خدا رحمت کنه پدر و مادر عزیزمو 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

مجبوری عزیزم پدرشوهرم ۴ماهه فوت شده هنوز ناراحتیم پدر خودم ۹سال پبش فوت کرد اووف از این دنیا داغ میذاره رو دل همه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

خدا رحمتش کنه روحش شادیادش گرامی باد... 

دختر با تاپیکت داغ دلم رو تازه کردی 😭 داغ شوهرم.. داغی ک هیچ وقت فراموش نمیکنم.. کنار نیومدم با نبودش بعد 1سال ونیم هنوز منتظرم بیاد خونه هنوزم منتظرم از خواب بیدار بشم ببینم همش خواب بود 😭وقتی میاد ب خوابم نمیدونم خوشحال باشم ک دیدمش یا گریه کنم از نبودش💔

😍♥

عزیزم خدا بهتون صبر و آرامش بده 💙💔🥀🖤

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

سلام خدا رحمت کنه همه رفتگانتونو منم مادرمو تازه ازدست دادم دارم روانی میشم الان 5ماهه رفته بجای آروم شدنم بدتر شدم خدا سر هیچکس نیاره

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹