2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری لطفاً بیایید

152 بازدید | 14 پست

امروز رفتم کتابخانه منابع گرفتم دهم تجربی هستم

زیست خیلی سبز

شیمی مبتکران تک جلدی

فیزیک خیلی سبز

ریاضی هم خیلی سبز پاورتست

اینا خوب هستند ک گرفتم نظرتون؟؟

بله خوبه ازمنم همین هاست

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه در توانتون هست کتاب زیست رو سعی کنین کتاب چاپ جدید باشه بقییش زیاد فرقی نکرده (فعلا سال بعد مبتکران قرار عوض بشه )

باور من اینه که همیشه تو زندگیمی من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی
اره خوبن افرین ک شیمی مبتکران گرفتی فقط کاش دوجلدی میگرفتی من‌ت جلدیشو نخوندم نمیدونم چقد فرق داره ...

دو تا منبع کار کردن از دو جلدی خیلی بهتره 

باور من اینه که همیشه تو زندگیمی من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی

اره عزیزم بخون فقط اینو از منی بشنو که فکر میکردم بزارم برای سال آخر الان تقریبا ۲ ماه تا کنکورم مونده و استرس و کلافگی و سردرگمی گرفتم که میشه یا نمیشه البته من هیچوقت امیدم ازدست نمیدم ولی تو از الان بخون که ب روز من دچار نشی 

برو ک میترکونی:)

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)

پارسال مشاورم میگفت اگه صفر صفرهستی دوماه آخرو ب کوب موج آزمون کارکنید قول میدم درصد زیر40ندارید

من ی دختر کردم😎ی دختر ساده و مهربون ،،،یه دختر خوش قلب و دلسوز،،،هموطنامو دوس دارم و آرزومه ب هرجایگاهی ک رسیدم کمک حالشون بشم،،حالاهرکس از هرجا......من دختری ام ک روی پای خودم وایستادم،،،آرزوم بیوتکنولوژیه و بهش میرسم👌مجردم و ی دختر سنگین آفتاب مهتاب ندیده ام 👌
دو تا منبع کار کردن از دو جلدی خیلی بهتره 

آخه دبیر خوبی ندارم بخاطر همین تک جلدی گرفتم چرا چون مفصل وجامع وکاملتره و تست های کافی هم داره دو‌جلدی فقط تستای بیشتری داره فقط همین فرقشون

اره عزیزم بخون فقط اینو از منی بشنو که فکر میکردم بزارم برای سال آخر الان تقریبا ۲ ماه تا کنکورم مون ...

فداتم عزیزم انشالله که رتبه میاری وهیچ وقت برا موفقیت دیر نیست ب امید خدای مهربان کنکورای عزیز قبول خواهید شد

اره خوبن افرین ک شیمی مبتکران گرفتی فقط کاش دوجلدی میگرفتی من‌ت جلدیشو نخوندم نمیدونم چقد فرق داره ...

کنکوری هستی؟بخاطر همین تک جلدیشو وقت نکردی بخونی؟

فداتم عزیزم انشالله که رتبه میاری وهیچ وقت برا موفقیت دیر نیست ب امید خدای مهربان کنکورای عزیز قبول ...

ممنونم عزیزم🥰

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)