2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقوقش کمه نه؟ البته اگر تهران باشی فرق داره 

من آبان رفتم پرسیدم ساعتی 12 بود انگار یعنی ماهی 2800 اینا میشد ولی کلا شنیدم نسبت ب کاری ک میکنی حقوق کمتری میدن 

چه جوری کار میکنید چرا من اینقد تنبلم چرا حوصله نداشتم هیچوقت

من خودم ماه دیگ 19 سالم میشه 😂🤦🏻‍♀️دانشجوام و میخوام دستم تو جیب خودم باشه چن وقت دیگ ام تابستونه نمیخوام همه وقتمو خونه باشم 

من آبان رفتم پرسیدم ساعتی 12 بود انگار یعنی ماهی 2800 اینا میشد ولی کلا شنیدم نسبت ب کاری ک میکنی حق ...

آها مرسی منم امسال میرم دانشگاه دنبال کارم 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
البته بستگی داره چ دانشگاهی میری دولتی تعداد کلاساش بیشتره ب نسبت بقیه دانشگاها 

فکر نمیکنم دولتی قبول بشم 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

کار تو فروشگاه نسبتا سخته...باز صندوق داری تا لاینر بودن خیلی بهتره 

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
فکر نمی‌کنم همون اول صندوق داری بت بدن خودمم موندم چیکار کنم 

من لاینر بودم واقعا کمر و گردن برام نمیموند

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁

بعد مثلا مهمه کدوم لاین و بهت بدن..لاین بهداشتی نسبت ب بقیه راحتتره...مثلا لاین نوشابه اینا یا ماکارانی یا خوراکی واقعا سخته واقعا سخته..عذاب بود هرروز بار میومد همش باید وسیله هارو جا ب جا کنی فکرکن ی روز میچینی چند روز بعد مجبوری جور دیگ همه رو بچینی و این روند ادامه داره