2777
2789
عنوان

خواهرانه کمکم کنین

373 بازدید | 67 پست

۶ ماهه نامزدم یه بحثی خییییییلی کوچیک بین من و نامزدم اتفاق افتاد  تقصیر من نبود خانوادش فهمیدن انگار دنبال بهانه بودن .حالا خانواده نامزدم گفتن تمومش کنیم و واقن تمومش کردن اومدن وسایلارم بردن 

خییییلی باهام خوب بودن یهویی بد شدن باهام 

چند روز قبل عید اتفاق افتاد

حالا تو این یه ماه نامزدم با خانوادش هرچی حرف و دعوا و اینا کرده که بریم درستش کنیم گفتن نه که نه کلی توهین و بحث و اینا

حالا نامزدم میخاد خانوادشو بزاره کنار و خودش بیاد

به نظرتون چی کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ نامزدت واقعا دوست داشته باشه بیخیالت نمیشه خب؟ بزا پدرومادرش قشنگ بلند بشن بیان خونتون معذرت خاهی کنن بعد  اگ خاسی وصلت کن تازه اگ تونسی یه تهعدم بگیر تا دیگه تو زندگیت دخالت نکنن

ولش کن...به عنوان یه خواهر بهت میگم اگه میخوای آرامش داشته باشی تمومش کن..تویبحث ازدواج ۲۰ درصد خودپسر مهمه ۸۰ درصدخانوادش..اون پسر تا ابد با اونا قهر نمیمونه..بعد ازدواج میره سمت همون خانواده ای که تورو نمیخوان اونوقت باید همه ی لحظات زندگیت تنها بمونی...

تموم شده دیگه،شما هم کاملا قطع رابطه کن ،خانواده طرفین روی رفتار طرف واقعاً اثر دارن الان گرمه اینو میگه یکم دیگه که اتیشش خوابید کلا طرف خانواده اش میشه ،این کااااملا حقیقته و برای همه است،با زندگیت بازی نکن و برای خودت حرمت قایل شو ،خانواده هر خواستگاری باید منت دختر بکشن نه در انتظار بهانه ای برای تمام کردن ،مطمین باش خیلی وقت میخواستن اینکار کنن و منتظر بهونه بودن،برن به د رک

ولش کن...به عنوان یه خواهر بهت میگم اگه میخوای آرامش داشته باشی تمومش کن..تویبحث ازدواج ۲۰ درصد خودپ ...

انقد خانوادش رنجوندنش که میگه شرط ضمن عقدت بشه قطع رابطه

به هیچ وجهیییی قبول نمیکنن

اگه اون پسرعاشق ترین پسرعالم هم باشه مطمئن باش اگه الان مثلا جلوخانواده ش بایسته ۶ماه دیگه جلو تو وایمیسته

خانواده ازخود پسرمهم تره 

وای ب حال روزی ک خانواده با پسر دردوجبهه باشن