2777
2789
عنوان

دماغ عمل کردن با بچه کوچیک سخته

562 بازدید | 32 پست

تابستون می‌خوام عمل کنم دخترم ۶ماهش میشه 

دختر بزرگم ۲سالو ۸ماهش 

بنظرتون خیلی سخته؟؟

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷

اگه کسیو داره ک مراقبت کنه ازت و مسئولیت بچهاتو بگیره عمل کن

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا انجام نده تا یکم بچه هات بزرگ بشن ،استراحت خییییلی در نتیجه نهایی اثر داره،سر خم نکنی تا چن ماه ،چیزی در حد یک کیلو بلند نکنی ،اصلا ضربه وارد نشه ,مدام به پشت بخوابی ،اشپزی نکنی که بوی بعضی غذاها باعث آلرژی و عفونت سینوس میشه و....

به نظرم با این سن بچه، خیلی به شما فشار بیاد، مگر اینکه کسی باشه که خیلی بهتون کمک کنه، مخصوصا اون د ...

یعنی مادرم ۳روز بیاد پیشم بعدش اوکی میشم؟؟ 

شیر خودمم ب دخترم میدم 

اصلا انجام نده تا یکم بچه هات بزرگ بشن ،استراحت خییییلی در نتیجه نهایی اثر داره،سر خم نکنی تا چن ماه ...

خیلی دوست دارم هر چه زود تر عمل کنم 

میخواستم تابستون عمل کنم چون میگن عمل تو زمستون سخته 

یعنی مادرم ۳روز بیاد پیشم بعدش اوکی میشم؟؟  شیر خودمم ب دخترم میدم

راستش من بینی عمل نکردم ولی چون خودم بچه کوچک دارم سختیهاش رو میدونم، واقعا نمیدونم چند روز به کمک احتیاج داری ولی کار ساده ای نخواهد بود

... و من به تو ایمان دارم...

سه روز؟؟؟؟من الان پنج ماه عمل کردم هنوز خیلی کارها سختمه ،تا یکی دو روز بخاطر داروی بیهوشی هم نمیتونی به بچه شیر بدی ،من تا یکسال هم بخیه ام میمونه بعد باید برم دکتر واسم بکشه 

خیلی بچه هات کوچیکن  من۸سال و دو ساله هستن میترسم عمل کنم

میخواستم عمل کنم ک باردار شدم 

الان میگم کی میشه عمل کنم خیلی رفته تو مخم

عزیزم دماغت افتاده میشه چون باید جفت بچه هات بغل کنی و نوک بینی میوفته بازهم هر جور خودت صلاح میدونی

مادرمم میگه صبر کن سال دیگه عمل کن 

تو ک انقد صبر کردی اینم روش

خیلی دوست دارم هر چه زود تر عمل کنم  میخواستم تابستون عمل کنم چون میگن عمل تو زمستون سخته  ...

دوست داشتن مهم ولی اینکه بعد عمل همممه چی هم رعایت بشه خیلی مهمه ،اکثرا چون نتونستن و یا حوصلشون نشده رعایت کنن به عمل دوم و سوم منجر میشه 

سه روز؟؟؟؟من الان پنج ماه عمل کردم هنوز خیلی کارها سختمه ،تا یکی دو روز بخاطر داروی بیهوشی هم نمیتون ...

پس باید بزار تابستون سال دیگه ک دخترمو از شیر گرفته باشم 🥺🥺😭😭

مادرمم میگه صبر کن سال دیگه عمل کن  تو ک انقد صبر کردی اینم روش

باز خودت تصمیم گیرنده ای ولی چون اینکار یک بار هستش در زندگیت یعنی مثل بوتاکس نی بگگی ۶ماه دیگه اثرش می‌ره یا ژل و این چیزا این کارو ی بار فقط میتونی بکنی سری بعدش اگه بد بشه خیلی سخته و خطر ناک تر انجام دادنش ولی بازهم تصمیم گیرنده خودتی