2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه‌ات پسر شد؟

بله .دوتا پسر دارم. ولی بعید میدونم برای باه زنان باشه. البته کلا اطلاعی راجع بهش نداشتم. دوست داشتم دومی دختر باشه ولی خواست خدا این نبود. منم روی چشمم گذاشتم نعمتشو

برای پاسخ به پرسشها

ورژیم                                  .

در

ایتا

واتساپ یا

تلگرام

به این شماره

۰۹۹۱۹۳۴۰۶۹۲

پیام بدید

بلدنبودم عکس بزارم الان پیاما کپی میکنم ان شاالله که هرکس دلش پسرمیخواد نتیجه بگیره

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

باسلام

ثریا کردلو هستم

مشاورتغذیه ورزیم درمانی  

با۱۷ سال تجربه بیمارستان ، همزمان ۱۳ سال مطب رژیم درمانی

با توجه به نتایج خوب رژیم های تعیین جنسیت و رژیم های دیگر ،  باتوجه به نیاز هم میهنان  عزیزم ، بنا به درخواست برخی مراجعینم ، برآن شدم  که این تجربه را در اختیار هم وطنان عزیزم قرار دهم .

شما عزیزان می توانید به صورت غیر حضوری از طریق تلفن ،یا پیام رسانها ، رژیم مورد نظرتان را دریافت دارید .

ارادتمند همه شما عزیزان کردلو

شماره مطب :  

۰۸۶--- ۴۲۲۲۹۹۰۰

شماره موبایل ( واتس اپ ،تلگرام ، ایتا  ) :

۰۹۹۱۹۳۴۰۶۹۲

نشانی : ساوه ، خیابان شریعتی ،نبش شریعتی ۳ ، ساختمان دکتر کارگر ،طبقه دوم

اینستاگرام :

@rejim-kamel

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

هزینه برای پسر تا بارداری  ۹۹۰ هزارتومان

( چون زحمتش بیشتره)

برای دختر ۵۹۰ هزارتومن

برای پسر را دردوقسط می تونید پرداخت کنید

۴_۵ ماه طول می‌کشه ،اگر آمادگی فیزیولوژیک باشه ۴۵ روزه

بله .دوتا پسر دارم. ولی بعید میدونم برای باه زنان باشه. البته کلا اطلاعی راجع بهش نداشتم. دوست داشتم ...

آخه من برا پسر خواستم اونم نه یکی دوقلو این دارو را بهم داد

حتما از این دارو هست که پسر شده