2777
2789
عنوان

ابجد گرفتم برا عشقم ، معنی این جملش رو نمیدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 74 پست
بچه ها میخوام ی سوال ازتون بپرسم..شرمنده اسی نشد خودم تاپیک بزنم. من با عشقم کات کردیم و ا ...

دست صمیمی منم همین بود کاتش کردم بدم میاد یکی سرخود ازینکارا میکنه. 

به این آدما میگن کاسه داغتر از آش گند میزنن تو کارت از روابطت بهش نگو جوگیره.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید باورت نشه ولی خالشو تو نی نی سایت پیدا کردم😂خدا سر راهم قرار داد الان کاربریش ترکیده حیف  ...

عجب😂😂

من شماره مامانش و شماره خونه‌شون رو دارم ولی کسی رو ندارم زنگ بزنه به یه بهونه اسمش رو بپرسه....یه دعانویس گفت میخوای برگرده اسم‌مامانش هم لازمه 

نمیدونم والا میشه به این دعانویس ها اعتماد کرد یانه؟

البته دعانویس و رمال و...نبودا،از اون واقعی هابود ازاونایی که خیلیییی مذهبین

دست صمیمی منم همین بود کاتش کردم بدم میاد یکی سرخود ازینکارا میکنه.  به این آدما میگن کاسه داغ ...

اصلااا ریده به من قشنگ🤦‍♀️حالا به نظر تو عشقم چرا اینطوری جواب داده اخه با شناختی که من ازش دارم قطعا مبگفت به نو ربطی نداره یا اره دوس داشتم فلان

دخترم و قبول دارم اینارو مردادیم😂🥲 حالا تو خردادی هارو بگو

از دست تو😂

خردادیا عاشق معاشرتن یه جا بند نمیشن پرانرژی، ماجراجویی دوست دارن و دست خودشون نیست دلبری میکنن از همه. شوخ طبعن پرحرفن. 

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
عجب😂😂 من شماره مامانش و شماره خونه‌شون رو دارم ولی کسی رو ندارم زنگ بزنه به یه بهونه اسمش رو بپرس ...

وا خب زنگ بزن ب مامانش 😂 مثلا رفیق قدیمیش هستی بگو منو یادت میاد و از این حرفا بعد ک گفت نمیشناسم بگو  وا کی هستی ؟ بعد میگه توام بگو وای ببخشید اشتباه گرفتم😐من اسم ی زنه رو   هم اینطوری پیدا کردم 😂😂

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
عجب😂😂 من شماره مامانش و شماره خونه‌شون رو دارم ولی کسی رو ندارم زنگ بزنه به یه بهونه اسمش رو بپرس ...

من ب دعا نویسا اصلا اعتماد ندارم😑🤥حتی اونایی ک میگن مذهبین 

فقط استخاره درسته

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
اصلااا ریده به من قشنگ🤦‍♀️حالا به نظر تو عشقم چرا اینطوری جواب داده اخه با شناختی که من ازش دارم قط ...

بنظرم هنوز دوستت داره ولی انقد مغروره نمیخواد پا پیش بزاره لجبازه. اگه مقصر اونه و اینطوری میکنه از پرروییشه یا نمیخواد قبول کنه گند زده. اگه مقصر تویی مشخصه هنوز دلخوره از دلش دربیار خواستی❤

😅😅😅  زود فارق نشه

دختر از کجا ابجد گرفتی لینک بده بزنیم😂

خدانکنه،خب چرا خودتون درگیراین چیزا میکنید.حالا احتمالا تو حساب ابجد ایراد داشتین درست درنیومده دیگه ...

به ابجد اون باشه ، ذلیل مرده یک چیزایی براش نوشته بود 

نمیدونم به پول و مال و منال میرسه 

سفر زیاد میره و تا ۵ فرزند داره و قد و بلاش بلنده و چشاش مشکی و فراخه و... 

کلی هندونه فقط زیر بغلش گذاشت مرده 😅😅😅

بعد به من بدبخت که رسیدم

قشنگ انگار برا شوهر آفریده شدم 

خونه شوهر براش از خونه باباش بهتره 

از نگاه به نامحرم پرهیز کنه 

پاک دامنی پیشه کنه تا موفق باشه 

قصد خروج از خانه با اجازه شوهر باشه و.‌..

از این چیزا بود 

یعنی اونقدر حرصم گرفته 

حد نداره 

اصلا اینا واقعیه؟ یا نه اعتباری نداره؟

تو برنامه های مختلف بگرد ببین نام کاربریش رو به اسم خودش نزده

یا شمارشو بده به یکی رفیقات بگو زنگ بزنه بگه مثلا سلام خانم مریم شریفی؟ اونم میگه نه و شاید اسمشو بگه شایدم بگه اشتباه گرفتین😂😂

من ب دعا نویسا اصلا اعتماد ندارم😑🤥حتی اونایی ک میگن مذهبین  فقط استخاره درسه

منم نمیدونم به فرض اگه اسم‌مامانش رو بفهمم ودعاهم بخونم آیابرمیگرده یانه...بخاطرهمین زیاد تلاش نمیکنم اسم مامانش رو پیداکنم

دختر از کجا ابجد گرفتی لینک بده بزنیم😂

رفتیم پیش یک مرده تو روستا مادریش 

مشهد حکیم آباد نزدیک چناران 

کتاب داشته 

بعد اونقدرم پیر بود میپرسیدی هم همون حرفاش رو تکرار می‌کرد 

تو برنامه های مختلف بگرد ببین نام کاربریش رو به اسم خودش نزده یا شمارشو بده به یکی رفیقات بگو زنگ ب ...

ممنونم عزیزم 

شمارش رو ذخیره کردم هیچ فضای مجازی نداره،مامانش سنش بالاست