2777
2789
عنوان

ویروس یا سوءهاضمه ؟🙄🙄🙄

501 بازدید | 11 پست

بچه ها سلام شوهرم یک شنبه هفته پیش بعد از سحری شکمش درد گرفت خیلی شدید رفتیم بیمارستان بهش دارو زدن دردش خوب شد از اون روز تاحالا میلش به غذا کم شده ،عذر می خوام یبوست داره و زود سیر میشه ،متاسفانه حرف دکترش رو گوش نکرد و روزه گرفت هرچی گیاهی به من توصیه کردند بهش دادم خیلی کم اثر کرده ،کپسول امپرازول و کلدینیوم  سي ه امروز شروع کرده میگی کمی بهتر می خوام ببینم کسی اطراف شما این طوری شده ؟ممکنه ویروس باشه.؟شما راهی،به ذهنتون نمیرسه؟

بارهنگ ازعطاری بخر  بخیسون داخل آب بعد نبات رو گاز بسوزون داخل ماهیتابه  وقتی مثل شکلات قهوه‌ای شد   آب وبارهنگ بریز هم بزن خودش شل میشه  بده بخوره با کمی شیرین بیان ملینه وضد نفخ و آب وابمیوع زیاد بخوره سالاد زیاد بخوره روزه سم نباید بگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داخل غذاهاش الو بریز، کیوی براش پوست بگیر و کره بده صبحانه بخوره    اشتهاش نزار کم بشه مدا ...

ببینم سحر حرفم رو گوش می کنه کیوی بخوره،خوبه سحری بهش کره گوسفندی با عسل بدم ،میگه غذا نمی خورم بهترم به زور بهش چند تا پسته دادم

همسرتون؟چه کار کردید؟الان بهتر شدن

نه مامانم 

هیچی ی مسکن و ی قرص برای اسید معده داد الانم هنوز درد داره ولی ن مث سابقه کلا نمی تونست غذا بخوره زود معده درد می‌گرفت وقتی داروهاش تموم شد و روزه اش دوباره شروع کرد گرفت گفت اینجوری بهتر معده... 

نه مامانم  هیچی ی مسکن و ی قرص برای اسید معده داد الانم هنوز درد داره ولی ن مث سابقه کلا نمی ت ...

شوهر من اشتباه کرد روزه اش رو ادامه داد بخش گفتم دو یا سه روز روزه نگیر گوش نکرد