2777
2789
عنوان

چطور چین و چروک نخورع

84 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

ی سوالی ذهن منو درگیر کرده 

اونم اینه که چطور ابروهامو خودم بالا ببرم ولی چین و چروکی تو پیشونی نیاد 

مامان راضی نمیشه ابروهامو لیفت کنم یا عملشون کنم 

ابروهام خیلی پایینن 

خودم مجبورم همیشه ببرمش بالا و کاملا هم عادت کردم 

ولی نمیخوام چین و چروک بیوفته 

راهکارتون ؟!

به کسی که بهترین راهکار بده ۲۰۰ تومن پول میدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سفیده تخمرغ هم بزن بزن بالا ابروهات همونجا خشک میشه و ابروهات لیفت.به مرورم باعث لیفت و بالا اومدنشون میشه.

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
بالاشون .دیدی ماسک سفیده میزنن به صورت که به مرور سفت بشه.اینم همونجور

چه جالب 

❤️❤️

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
واقعا تاثیر داره؟ دائمی میشه یا اینکه باس هرروز بزنم؟!

اونجور نیست که کلا عوضت کنه ولی کلا از این ماساژ ها و ورزش های صورت و این ماسک ها کمک کنندن.بزن تو نت مثلا ماساژ برای لیفت ابرو و اینا

اونجور نیست که کلا عوضت کنه ولی کلا از این ماساژ ها و ورزش های صورت و این ماسک ها کمک کنندن.بزن تو ن ...

سفیده تخم مرغ کاری نمیکنه همونجا سرجاشون بمونن؟!

ماسک سفیده نمیدونم چیه 

فکر کنم منظورشون همون سفیده تخم مرغ هست بمال رو پوست صورتت بعد که خشک شد بشور صورتت رو 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
ماسک سفیده نمیدونم چیه 

همون سغیده تخمرغ خالی رو با چنگال هم میزنی بسته به نوع پوستت که اگر چربه مثلا یه روز در میون یا اگه خشکه هفته ای یکی دو بار میزنی.کلا ماسک هایی که بعد رو صورت خشک میشن خاصیت لیف دارن مثل خاک رس و سغیده تخمرغ و اینا

سفیده تخم مرغ کاری نمیکنه همونجا سرجاشون بمونن؟!

سفیده اخه مثلا عرق کنی یا خیس بشه یا بخوای کرم بزنی از حالت خشکی در میاد بعدم اگه نشوری و اخم کنی یا ابروهات تکون بخورن پوستت چروک میشه.میگم که اینا کمک کنندن نه دائمی