2777
2789
عنوان

دوستان کیا بچشون اگزما داره،؟

84 بازدید | 13 پست

بچم ۴ سالشه اگزما شده پاهاش چند ماه پیش یذره بود من فکر میکردم حساسیت چیزیه الان خیلی زیاد شده

خدا جونم شکرت❤️خیلی دوست دارم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من کوچیک که بود اینطوری شد. اگه شیر خودت رو میدی ادویه و فلفل و مواد آلرژی زا نخور. بعدا هم که  غذا خور میشه حتما مواد غذایی رو دونه دونه اضافه کن که مواد غذایی آلرژی زا رو تشخیص بدی. (دکتر ببر که حتما پمادهای دارای کورتن میدن که نباید طولانی مدت بزنی) برای همین چون آلرژیش تبدیل به اگزما شده اگر طولانی شد به قسمت هایی که اگزما داره عرق شاه تره بمال  و همینطور روغن بنفشه. 

من فک کردم که نوشتی ۴ ماهشه. خوب حتما یه ماده ی آلرژی زا خورده. مثلا پسر من به فلفل سیاه و سس گوجه فرنگی آلرژی دار. اگر بخوره دوباره شروع می کنه دونه زدن. حتما براش عرق شاه تره بمال. همینطور روِغن بنفشه. من که استفاده کردم خیلی خوب بوده

من فک کردم که نوشتی ۴ ماهشه. خوب حتما یه ماده ی آلرژی زا خورده. مثلا پسر من به فلفل سیاه و سس گوجه ف ...

نه ۴ سالشه حتما براش میگیرم عرق شاهتره هم باید بخوره یا بریزم رو زخماش؟؟

خدا جونم شکرت❤️خیلی دوست دارم❤️
نه ۴ سالشه حتما براش میگیرم عرق شاهتره هم باید بخوره یا بریزم رو زخماش؟؟

نه عزیزم عرق شاهتره برای سنشون خوب نیست بخورن فقط بمال روی زخماش. می تونی نصف استکان عرق کاسنی بعد غذا بهش بدی بخوره.