2777
2789

کی گفته همچین حرفیو

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ممکنه دانش اموزا سوال کنن ازش

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

چون درس خوندن و زیاد کتاب مطالعه میکنن 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

ابنو نشنیدم. ولی از معلم انتظار میره ذهن روشن و بازی داشته باشه ، قدرت تحلیل و درکشم بالا باشه.

به هرحال علاوه بر درس ، اعتماد بنفس و بخشی از شخصیت بچه ها زیر دستش شکل میگیره

بیشتری ها آخه مگه آدم می‌تونه واقعا گاهی فراموشی میاد

معلم شدین دیگ فیلسوف ک نشدین

تا سطح خودتون خوندید 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چون قراره بچه هارو ک سرمایه مملکتن رو تربیت کنه

اخه از اول دنیا تا الان سوالات زیادی هست و مطالب زیادی خب آدم چجوری این همه مطلب رو بدونه

شب چه حکایت قشنگیست ادم را وادار به فکر کردن به اونی میکنه که عزیزترینه:)
ابنو نشنیدم. ولی از معلم انتظار میره ذهن روشن و بازی داشته باشه ، قدرت تحلیل و درکشم بالا باشه. به ...

چجوری قدرت تحلیل زیاد کنم 

چجوری قدرت تحلیل زیاد کنم 

منظور من از قدرت تحلیل درسی نیستا ، منظورم شرایطه.

یه موقع هایی که تو کلاس بین بچه ها مشکل پیش میاد ،یا سوالای عجیب براشون پیش میاد و... اینکه اون موقع ها بدونی چطور رفتار کنی منظورمه.

واسه اینکار هم کتابای روانشناسی کودکان و شخصیت شناسی رو پیشنهاد میدم

معلم باید در تمام زمینه ها یه مقدار اطلاعات داشته باشه. باید مطالعه کنه

چجوری واقعا مثلا اسم شهر های کشور های خارج یا ......

منظور من از قدرت تحلیل درسی نیستا ، منظورم شرایطه. یه موقع هایی که تو کلاس بین بچه ها مشکل پیش میاد ...

ممنون