2777
2789
عنوان

اگه پسر یا اقایی حلقه دستش نبود .....

581 بازدید | 58 پست

به این معنی نیست که کسی تو زندگیش نیست و به دلی متعهد نیست ، و نانزد و زن نداره ، الان شرایط جوری شده که ممکنه به دلایل اقتصادی فرد نتونه حلقه بخره ، یا کارش جوری باشه که نتونع بندازه مثلا تعویض روغتی داشته باشه یا تعمیرکار باشه ، یا اکثر پسرا میزن باشگاه و وزنه نیزنن ، وزنه هم حلقه رو میشکونه پس نمیتونه بندازه ، یا بعضی اقایون کلاا خوششون نمیاد انگشستر دستشون کنن ، پس لطفا تا دیدید یکی دستش حلقه نیست و یکم دلتون براش رفت ترید بیفتید به فکر اینکه چطور مخشو بزنم و فلان چون ممکنه ناخواشته باعث به هم زدن زندگیش بشید یا سوتفاهم پیس بیاد 

در آغوشِ خدا {🤍}

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صدالبته درست میگید 

ولی به نظرم مهم ترین فردی که نباید یادش بره که متعهد یا متاهل هست خود اون آقاست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بله منم همسرم واسه خرید ماشین حلقشو فروخت 

اصلا حلقه ملاک مجردی و متاهلی نیست

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰