2777
2789
عنوان

نمونه دولتی یا شاهد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7787 بازدید | 24 پست
چه مقطعی نمونه میرفتی؟

من سه سال  راهنمایی نمونه بودم و دبیرستان هم همینطور؛  پیش دانشگاهی  شاهد رفتم 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل /که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم ..♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نمونه بچه ها در اثر اون رقابت خیلی تحت فشار نیستن؟ 

من اون زمان ترجیح خودم ب نمونه بود و دوست داشتم 

بخاطر اینکه خونمونو عوض کردیم دیگه نشد برم و با معدل رفتم شاهد اونجا هم خوب بود اما نمونه بهتر بود بنظر من 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل /که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم ..♥
شما نمونه خوندین؟؟  چرا بعضیا میگن نه خوب نیست و معلما خیلی سخت میگیرن و خیلی ادعاشون میشه و ه ...

عزیزم دبیران مدارس نمونه و تیزهوشان تو مدارس عادی ام درس میدن تو شیفتای مختلف خیلی ربطی نداره

فقط اعتماد بنفس بچهای نمونه یکم بالاتره بخاطر جو اونجا

از طرف ادارم بیشتر بهشون توجه میشه

جدی ‌‌‌؟؟  چرا؟؟؟

میگفتند چون مدارس نمونه خیلی سختگیر هستند،لازم‌ نیست بچه های متوسطه اول اون همه فشار و استرس را تحمل کنند 

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
شما نمونه خوندین؟؟  چرا بعضیا میگن نه خوب نیست و معلما خیلی سخت میگیرن و خیلی ادعاشون میشه و ه ...

من ۶ سال بهترین مدرسه نمونه دولتی تهران درس خوندم مدرسه شاهد هم زمانی که منتظر اعلام نتایج بودم چند روز رفتم 

نمونه عالیه و اصلا از انتخابم پشیمون نیستم اما برای دولزدهم باید آگاه بود و دقت کرد که بمونه تو مدرسه یا نه من سال دوازدهم تیم خوبی نبود و نتونستم متاسفانه خوب بخونم چون به کرونا هم خورد برای کنکور دقت کنه 

اما برای هفتمی که شما داری میگی  مدرسه عادی اصلااااجو خوبی نداره من خودم به چشمم دیدم 

اما  اینو باید بدونه  کسی نی نی به لا لاش نمیزاره ممکنه تو همون هفتم هم اذیت شه خودم هفتم روزی نبود که گریه نکنم چون دختری بودم که فکر میکردم باید همش تشویق شم 

هفتم چون تغییر دوره هست خودش سخته نمونه بره که سخت تر هم هست 

پس انتظار نداشته باشه که خوش بگذرونه و البته بهترین دوران تحصیلم راهنماییم بود با اینکه خیلی استرس کشیدم 

به هر حال اسمش روشه نمونه .سختگیر توی درس و تربیت 

اگر کارش درست انجام بده مشگلی پیش نمیاد اما باید مطیع باشه 

خیلی ها بودن اومدن طاقت نیوردن رفتن پس اول باید فکر کنه اما جو مدرسه نمونه خیلی بهتره  

من ۶ سال بهترین مدرسه نمونه دولتی تهران درس خوندم مدرسه شاهد هم زمانی که منتظر اعلام نتایج بودم چند ...

البته مدرسه نمونه راهنمایی و دبیرستان من جزو بهترین مدارس و سختگیر ترین ها بودن حالا شهرتون و مدرسه فرق داره

اینم بدونه رفت تو نمونه فکر نکنه مدرک دکتری رو  تقدیمش کردن 

مغرور نشه