2777
2789

امروز اومدم نشستم رو صندلی که از شانس چند ماه همونجا میشینم یه اکیپ نخاله داریم که خیلی خودشاخ پندارن ولی در حقیقت خیلی چیپ خیلییی چیپ

قصه از اونجایی شروع میشه که یکیشون ماه هاست نیومده بود سر کلاس و نمیدونم چیشده که دوباره اومد

من صندلی که روش میشینم کنار اکیپ ایناست(از بخت بد؛ ولی دیگه بهش عادت کردم و میشینمو کاری نداشتم) حالا من امروز رفتم رو صندلی نشستم اومدن به من میگن بلند میشی سر جات بشینی فلانی اومده دیگه باید پیش ما بشینه… گفتم که بره یجای دیگه بشینه من اینجا نشستم دیگه … نه اخه اومده ما اکیپیم باید بلند شی گفتم باید نیست لطف میکنم چون اکیپید بلند میشم وگرنه مهد کودکه مگه که باید حلق تو حلق دوستاتون بشینید بعد میگه نه لطف نمیکنی منم دیگه آمپر چسبوندم در حدی که یادم نیست چی گفتم الان اصلا ولی خیلی اعصابم خورد شد بلند شدم رفتم بجای دیگه نشستم… تروخدا اگه هنوز منطق ابتداییتونو دارید پا نشید بیاید دانشگاه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی فرهنگی همینه دیگه 🤦🏻‍♀️

هی میگم ببخشید که بره اونور اینم عین ماست با اینکه جا داره از قصد نمیره تا آخر سر خودمو یکم کشیدم جلو تا بره اونور بعدم میگه بخشیدیم خانم!!!! تو دلم بهش گفتم خدا شفات بده با این سن و سالت شعور و شخصیت نداری دلم به حالت میسوزه

امروزم تو حرم گریه کردم پای ضریح اومدم برم یکی چادرشو کشید جلوم نزدیک بود با مغز بخورم زمین

هی میگم ببخشید که بره اونور اینم عین ماست با اینکه جا داره از قصد نمیره تا آخر سر خودمو یکم کشیدم جل ...

منم همچین چیزی برام پیش اومده 

کلا خیلی زیادنننن کی قراره به فرهنگ و شعور و بلوغ برسن نمیدونم

منم همچین چیزی برام پیش اومده  کلا خیلی زیادنننن کی قراره به فرهنگ و شعور و بلوغ برسن نمیدونم

پای ضریح خیلی خلوت بود منم حالم بد بود سرم و تکیه دادم گریه میکردم ی زنه از قصد بچشو بغل کرد‌سمت من هی از قصد فشار میورد که برم اونور جا هم زیاد بود اونجا من که هیچوقت ازش نمیگذرم زیارتش هم بخوره تو سرش!