2777
2789

سلام سه ساله ازدواج کردم ، مادرشوهرم با ما زندگی میکنه ، مریضه البته روحی مریضه و انقدر چاق شده تکون خوردنش سخت شده وگرنه مشکل جسمی نداره 

این اواخر دیگه خسته شدم از بریز بپاش های شوهر و مادرشوهرم ‌‌. خودمم هزار تا فکر و مشغله و کار و شغل دارم ، شاغلم و ... 

امروز باهاش درمیون گذاشتم طبق همیشه به غرزدن محکوم شدم و اینکه همیشه شوهرم میگه الان موقع این حرفا نبود که من خستم . 

تارگیا هم شوهرم برای خرید گله میکنه که خسته شدم از خرید کردن من خسته میشم . 

با این وضع درامد ها فشار زندکی رو دوش همسرم هم هست . 

واقعیتش مادرشوهرم نه رعایت حال منو میکنه نه رعایت جیب پسرشو . 

هردو در عذابیم . منتها زور به من وارد میشه . شوهرم انتظار داره خریدارو هم من بکنم اون به باشگاه و ... برسه . 

من واقعیتش از تمیز کردن خونه غذا گذاشتن و مرتب کردن خسته میشم . 

واقعا نمیدونم تکلیفم چی باشه چی وظیفمه چی نیست و ... 

مادرشوهرمم فقط مثل بچه ها بده بخوره دستور خرید بده فقط . اینم بگم خورد و خوراک خودشون هزینه بر هست من اونجور مثل خودشون زیاد بخور نیستم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا.شوهرت باید خیلی مسئولیت پذیر باشه.بلخره مادرشه

خسته میشه اونم از خرید . انتظار داره من خریدارو کنم منم واقعا بدنم صحت کامل رو اونجور نداره مچ دستام آسیب دیده و دیسک گردن دارم نمی تونم

خسته میشه اونم از خرید . انتظار داره من خریدارو کنم منم واقعا بدنم صحت کامل رو اونجور نداره مچ دستام ...

تنها خرید رفتن و تنها چیدن وسایل خیلی سخته.باید باهم انجام بدین.تقسیم کنین.باهاش صحبت کن ک تقسیم کار کنین