2777
2789

برای هر کسی فرق داره بنظرم 

خب ادما شبیه نیستن 

از نظر سطح سوالاممعمولا نسبت سختی اسونی ورسا باهم برابر و طبق یه الگوریتم خاص و مشخصیه 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به خودِ فرد داره مثلاً بعضیا زیستو بهتر درک میکنن و یاد میگیرن

ولی خب کلاً برای هر درسی 20 درصد سوالا سختن یعنی تعداد کمی اونارو درست میزنن

(بقیَشم ۶۰ درصد راحت و ۲۰ درصد متوسطن)

با هوس عاشق آن چشمه ی نوريم هنوز/وای و صد وای کزین مرحله دوريم هنوز/ديگران رهسپر ثابت و سياره شدند/ما بر این خاک سیه مست غروريم هنوز/نه کمال از دگران دیده نه نقصان در خويش/ای زمان آينه بگذار که کوریم هنوز/زنده کش بوده و با مرده پرستي شاديم/این گواهي است که ما طالب گوريم هنوز/تکیه بر کار پدر کرده و بيكاره شديم/خرم از فاتحه ی اهل قبوريم هنوز/دوزخي تا نبوَد سوی عبادت نرويم/چه توان کرد که ما عاشق زوريم هنوز/راحت خويشتن از دست قضا ميجوييم/تشنه لب بر سر اين بركه ی شوريم هنوز      "معینی کرمانشاهی"
ریاضی سخت تره تستاش یا زیست؟

برا من مساوی ان فکر میکنم 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

مثلا اگ فقط بین این دوتا بخوای انتخاب کنی کدوم؟

اول اینکه اینو بهت بگم هیچ وقت این کارو نکن یعنی هیچ درس رو حذف نکن اصلااا

بعدشم چون ضریب زیست بالاس فکر کنم دوبرابر ریاضیه ضریبش ، انتخاب سختی میشه ولی خب شاید همون زیست

ولی درکل درک و یادگیری ریاضی واسم راحتره اگه ضریبشون برابر بود قطعا قطعا ریاضی رو انتخاب میکردم

اره ولی درکل بنظرت ریاضی سخت تره بخونی و تست بزنی یا زیست؟تو مدت کم

به نظر من ریاضی سختتره چون باید مفهومی تر یادش بگیری 

با هوس عاشق آن چشمه ی نوريم هنوز/وای و صد وای کزین مرحله دوريم هنوز/ديگران رهسپر ثابت و سياره شدند/ما بر این خاک سیه مست غروريم هنوز/نه کمال از دگران دیده نه نقصان در خويش/ای زمان آينه بگذار که کوریم هنوز/زنده کش بوده و با مرده پرستي شاديم/این گواهي است که ما طالب گوريم هنوز/تکیه بر کار پدر کرده و بيكاره شديم/خرم از فاتحه ی اهل قبوريم هنوز/دوزخي تا نبوَد سوی عبادت نرويم/چه توان کرد که ما عاشق زوريم هنوز/راحت خويشتن از دست قضا ميجوييم/تشنه لب بر سر اين بركه ی شوريم هنوز      "معینی کرمانشاهی"