2777
2789

بچه ها بابای من پرتودرمانی میشه قسمت حنجره

چون قسمت گلو پرتو میشه نمیتونه زیاد چیزی بخوره کلی لاغر شده سرش گیج میره😔 صداش گرفته توروخدا دعا کنید پرتو خوب جواب بده این بیماریش تا ابد ریشه کن بشه

دکتر گفته یا فردا جلسه آخره یا ۶ تا دیگه مینویسم

هی میگم خدا کنه فردا آخرین جلسه باشه ولی بعد میگم شاید ۶ تا دیگه بشه بهتر باشه نگرانم خدایا

انشالله دیگه هیشوقت این بیماری برنگرده پدرم گناه داره خدایا😭😭 من و مامانم گناه داریم خدایا تو که میدونی، دیگه غصه و نگرانی بسه خدااااا😩

خدا سر هیشکی این بیماریو نیاره خدا این بیماری رو ریشه کن کنه درمانش خیلی طولانیو سخته😭😭

روزای آخر ماه رمضونه توروخدا بچه ها شما رو بحق شهید این ماه قسم میدم برای شفای پدرم دعا کنید😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستی🙏

براش حمد و صلوات و توحید و کوثر و امن یجیب خوندم از ته دلم دعاش کردم توروخدا واسه سلامتیم دعا کن 

الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚 میشه واسه خوب شدنم و سلامتیم یه حمد بخونید اگه متنم رو میبینید؟ مدیونتونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براش حمد و صلوات و توحید و کوثر و امن یجیب خوندم از ته دلم دعاش کردم توروخدا واسه سلامتیم دعا کن&nbs ...

انشااالله همیشه سالم و سلامت شاد و خوشحال باشی کنار خانوادت

انشاااالله بحق علی هیچوقت راهت به دکتر و بیمارستان نیوفته خواهر🤲

انشااالله همیشه سالم و سلامت شاد و خوشحال باشی کنار خانوادت انشاااالله بحق علی هیچوقت راهت به دکتر ...

بهم درخواست دوستی بده هرشب برام پیام بزار یادآوریم کن برای خودت و خانوادت قران بهونم سر نمازام دعاتون کنم🥺🥺🥺😭

الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚 میشه واسه خوب شدنم و سلامتیم یه حمد بخونید اگه متنم رو میبینید؟ مدیونتونم
انشاالله که خوب شده باشه و احتیاجی نباشه.منم از خدا عاجزانه برای بابای تو و همه مریضها سلامتی رو آرز ...

انشااااالله🥺

حاجت رواشی آبجی

بهم درخواست دوستی بده هرشب برام پیام بزار یادآوریم کن برای خودت و خانوادت قران بهونم سر نمازام دعاتو ...

مرسی عزیزم باشه الان میدم

سلام عزیزم دوره دمان پرتو تمام شد؟

برای گرفتگی صدا دکتر چندتا دارو و شربت ساده داده قاطی میکنیم میدیم پدرشوهرم میخوره هم صداش باز میشه هم بلع راحت میشه...ولی خب متاسفانه پدرشوهرم خیلی لجبازی میکنه تو دارو خوردن گاهی میخوره گاهی نا

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800
سلام عزیزم دوره دمان پرتو تمام شد؟ برای گرفتگی صدا دکتر چندتا دارو و شربت ساده داده قاطی میکنیم مید ...

سلام ۱۰ جلسش مونده بدای پدرم برا پدرشوهرت چند جلسه بود؟

پدرشوهرت عمل شد؟ یا در حال پرتوعه باز خدای نکرده؟ 

صداهه خودش باز میشه برای پدر من بعد عمل اصلا صداش درنمیومد خودش درست شد الان تو پرتوعم گرفته🥺