2777
2789
عنوان

کیکمو خراب کردم میشه یه راهی بدین

585 بازدید | 54 پست

من پیش شوهرم به اینکه همیشه کیک هام خراب میشه معروفم☹️😂😂حالا اومدم مثلا یه کیک خوب درست کنم خراب شد اول شعله (اسم اصلیش یادم نمیاد) بالایی فر رو روشن کردم یادم نبود باید پایینی روشن باشه حالا روش طلایی شد قبل از اینکه پف کنه یعنی دیگه پف نمیکنه؟😩😩

المنت

نه دیگه زیاد پف نمیکنه

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوتاش باید روشن باشه

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚

زیرش و روشن کن الان 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               

تا نفهمیده اونو بنداز بره یکی دیگه درست کن😁

تا بخوای برای بقیه ثابت کنی عمرت به باد رفته پس بیخیالش‌ دختر😉‌   رمان زیاد میخونم اگه خواستید توی تاپیک‌های رمان تگم کنید چندتا رمان خوب معرفی کنم بهتون:) حس‌ ششمی هستم و لطفاا‌ ازم نخواید‌ بگم کی‌ باردار‌ میشید یا کی‌ درسخون میشید اینا به خودتون‌ بستگی داره!!!😑