2777
2789
ببین این بهار خانم ما یه عاشق پیشه دارن به نام امیرعلی امیرعلی ما پسر عموی ایشون هستن اما این وسط ما ...

اون شمشیرو از رو بسته عالییی بود قشنگ هی چپ میره راس میره میگه فلان دخترو بریم خاستگاری از سر امیرم بیفته 🤣🤣

و خداروشکر با نقشه های متدوام من و امیر کنسل میشه🤣🤣🥺

"وَ نَفَختُ فیهِ مِن روحی🌱"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون شمشیرو از رو بسته عالییی بود قشنگ هی چپ میره راس میره میگه فلان دخترو بریم خاستگاری از سر امیرم ...

عهههه توعم مث من با داداشت دست به یکی میکنی قرار خاستگارایی که مامانت ردیف میکنه رو بهم میزنی؟ 😂😂😂😂

من مامانم هی زنگ میزنه اینور اونور قرار خاستگاری میزاره بعد اون روز من یه داستانی پیدا میکنم یا خود داداشم کلا کنسل میشه ولی داستان داداش من فرق میکنه یکی رو دوست داره که حتی اصن به منی که همچیز رو ازش میدونم نگفته کیه خیلی دوست دارم دختره رو ببینم ولی اصن هیچییی😐🥸😂

اصلا نمیگه کیه که حداقل بریم خاستگاری دختره بنده خدا 🥸😂

نشد بت بگم بری میمیرم‌:) 🚬🖤
اون شمشیرو از رو بسته عالییی بود قشنگ هی چپ میره راس میره میگه فلان دخترو بریم خاستگاری از سر امیرم ...

ولی نه اورین خوشم اومد... همینجوری ادامه بدین بلخره داداشت میاد همین بهار فنچه رو میگیره 😂😂🥸

نشد بت بگم بری میمیرم‌:) 🚬🖤
اره همینو بزار 😂😂🥸🥸 هم به این لحظاتم میخوره داری از درون فشار میاد بهت ولی به امید امید داری😂 ...

سوگنددد دارم بدبخت میشمم یکی از اقوام تو سایت شناخته منووو بیا آخرین تاپیکم 

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

ولی نه اورین خوشم اومد... همینجوری ادامه بدین بلخره داداشت میاد همین بهار فنچه رو میگیره 😂😂🥸

به امید خدا😍

بهار در واقعیت خیلی فنچه گفتم تصور کنید کنار امیر زرافه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خیلییی گاوی تازه خوندم مشکوکترش کردی🥺🤦🏻‍♀️

🤣🤣🤣🙌🏻خیلیی ممنون کوچیک نفسی نفرمایید اگه یه گاو باشه اونم شمایید😁🤣

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

به امید خدا😍 بهار در واقعیت خیلی فنچه گفتم تصور کنید کنار امیر زرافه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نه خودت رستم دستانی؟؟؟ من فنچ میبینی🤦🏻‍♀️🫠

حالا فدا سرم اصن زارفس که زرافس🥺🤣

آرزو یک روزی از روزهای پاییز x میاد میگیرتت بعد تو n هم میشین افسانه اسم بچتُ بزار n🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا دستمُ بگیر🍀
🤣🤣🤣🙌🏻خیلیی ممنون کوچیک نفسی نفرمایید اگه یه گاو باشه اونم شمایید😁🤣

گاو که فعلا ارزوعه بعدم من گاومیشم که نشستم به حرفای تو و اون آرزو x و nگوش میدم🤣🤣🤣🫠🫠🤦🏻‍♀️

خدایا دستمُ بگیر🍀
نه خودت رستم دستانی؟؟؟ من فنچ میبینی🤦🏻‍♀️🫠 حالا فدا سرم اصن زارفس که زرافس🥺🤣  آرزو یک ...

والا من آرزوی دستانم🤪

زرافه هم موجود خوبیه فدات شم🤪🤣

اون xوn رو هم اصن دیگه هیچکدوم رو نمیخوام تامام شد 🫡

نشسته واسه من سناریو مینویسه تو عروسیم هم حتما باید روز تولد شما باشه بارون هم بباره هااااا؟؟🤣🤣