2777
2789
عنوان

به تعبیر خواب اعتقادی دارین

116 بازدید | 20 پست

شما فکر میکنین تعبیرخواب واقعیت داره؟

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

نه

لم دادم وسط یه بیخیالی مطلق..                                              کاربر جدید نیستم کاربری اولم@minalmpp..کاربری دوم@mannnamohamadi..کاربری سومم@دختره_نی_نی_یار...کاربری مشترکه با خواهرم مانا..فضای سایتو سمی نکنید تا یه تایم کوچیکی راحت بگذرونیم..باهم دیگه مهربون باشیم♥️🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره هر خوابی میبینم ۹۰درصدش تعبیر میشه.وقتی بیدار میشم خودم خوابمو تحلیل میکنم از بس تعبیر شده.😅

منم کابوس زیاد میبینم

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
بله

تا حالاپیش اومده برات که تعبیر خوابت درست باشه

من کابوس نمیبینم اتفاقاتی که بعدا میفته میبینم،و گاهی میترسم

یعنی مثلا حس ششم و اینا که میگن؟

اره خیییییلی

ترسناک شد....

خداکنه خوابای من هیچ وقت تعبیر نشه

نمیدونم اسمش حس ششم میشه یا نه،اما تو بیداری هم حسام درست میشن.گاهی اصلا خوب نیست،دوست دارم بیخیال ش ...

وای خیلی ترسناکه اینجوری

من از همون خوابای تعبیر نشدم میترسم

هر چی خیره برات پیش بیاد الهی

فدات بشم مهربون هم چنین🌺🌺🙏🏻