2777
2789

یکسال پیش روانشناس میرم دریغ از یکم نتیجه ، البته تقصیر خودمه به حرفاش گوش نمی دم، ارجاع داده به روانپزشک دارو هام رو درست مصرف نمیکنم ، از سال ۹۹ هست که می‌خوام رژیم بگیرم و باعث شد پرخوری عصبی بگیرم و از وزن ۶۷ بریم به وزن ۸۵ با اینکه یه آدم باهوشم ولی یکسال درس نخوندم و یه پایه عقب افتادم ، روانپزشک و روانشناس هردو نظرشون روی بستری بود ، دارو هایی که مصرف می کردم یا برای اسکیزوفرنی افسردگی کنترل اعصاب و غیره بود ، یه فردی هستم که اگر بخوام کاری رو شروع کنم باید قبلش همه چیز کامل باشه مثلا شب قبل حموم رفته باشم مسواک زده باشم بدنم شیوه شده باشه و اینکه اصلا وقتی صدای آب رو می شنوم وحشت تمام بدنم رو میگیره از موجودات دریایی به شدت میترسم ، مثلا خاله م بهم عکس سفره ماهی نشون داد و من از ترس گوشی رو پرت کردم همه ش الکی پول خرج میکنم منتظر یه معجزه احساس میکنم هیچ کاری رو نمی تونم انجام بدم آبان سال پیش من ۱۰ کالری شماری کردم ۱ سایز و ۶ کیلو وزن کم کردم ولی الان اراده ندارم 

تموم شد..💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا وزنت زیاد نیست اونقدر .ثانیا نیاز به یک روانکاو قوی داری که هیپنوتیزم حرفه ای بلد باشه و علت مشکلاتت را پیدا کنه. نترس خدا کمکت میکنه درمانگر مناسب پیدا کنی. سرچ کن و همزمان از خدا بخواه

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد

یعنی واقعن خودتون نمیتونین کاری کنین؟  یکی از اقوام علائم افسردگی داره ولی هیشکی بهش حق نمیده همه فکر میکنیم خودشو زده ب تنبلی و بی عرضگی

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤
یعنی واقعن خودتون نمیتونین کاری کنین؟  یکی از اقوام علائم افسردگی داره ولی هیشکی بهش حق نمیده ه ...

نه سابقه بیماری رو در خانواده پدری داریم

تموم شد..💔

جدی میپرسم نمیتونین کاری کنین یا خودتون نمیخاین تغییر کنین؟

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤