2777
2789

سلام‌ خوهرا میشه راهنمایی کنید ممنون.فرض کنید جشن نامزدی یا عقدتونه.قراره همسرتون پول سودی از جایی بگیره یعنی درحال حاضر خودتون پول اماده ندارید ک خرج جشن کنه کلی وسیله و طلا و همه چیز مونده ک بخرید.حالا این وسط همسرتون بگه باید پول لباس مجلسی خانوادشو ک شاید نزدیک ۱۰ میلیون بشه رو خودش بده بگه بابام نمیتونه بگیره.شما باشید ناراحت میشین یا درک میکنین؟؟

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باباش نمی تونه بده ؟ ده تومن پول کمی نیس 

نمیدونم واقعا باباش بازنشسته هست یعنی حقوق داره حالا یا واقعا اونام جایی کاری کردن دستشون خالیه بهش گفتن با ک داماد میخواد کمک خرجشون بشه

حتی اگرم ناراحت میشی سعی کن جلوی شوهرت جوری نگی که فکر کنه میخای از خانوادش بد بگی

با سیاست رفتار کن 

مثلا بگو اتفاقا خیلی خوبه اگر بتونی براشون بگیری و منم موافقم وقتی همه خرجای واجبو کردیم اگر پولمون باقی موند حتما براشون بگیر 

اما کم خودتم نزار مخصوووصا سر لباس و اتلیه و ارایشگاه چون یبار تجربه میکنی و اون عکسا قراره سالها بمونه برات

براى من از اين بد تر ها پيش اومده چيزى نگفتم ولى خدا هوامونو داشته الحمدلله 

یعنی منم چیزی نگم؟میترسم از اینده ک نکنه تو زندگی مشترکم رفتیم این توقعات ادامه دار باشه