2777
2789
عنوان

۲۰ سالمه همه دندومام خرابه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2966 بازدید | 44 پست
منم خیلی از دندون هام خرابن بابام پول نداره خودمم دانشجوام درامد ندارم حداقل تا ۵ سال دیکه خیلی نارا ...

عه سلام خانوم خوبید؟منو یادتونه؟آقا من رفتم ریاضی رو تست زدنش رو شروع کردما،امروز ۵۰ تا تست شمارش زدم😂

یه سوالی داشتم جسارتا،یک اینکه دوران جمعبندی چیکار باید بکنم،هرچند گه از اسفند شروع کردم جمعبندی رو

دوم اینکه چطور ساعت مطالعه ام رو به همون قبل عید یعنی ۱۲ ساعت برگردونم؟من تو کتابخونه هم نمیتونم بخونم متاسفانه وگرنه اگه میتونستم ساعت مطالعه ام بالا میومد

برادرِ تمام اعضای دوست داشتنی سایت🙏ای عزیزانی که میگید چرا آقایون میان تو سایت،آزادی بیان چی شد پس؟آقا بخدا مرد ام،به ولله کاربر آقام.داداشی شما حساب میشم ناموسا ولم کنییییید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون مراقبشونم خداروشکر فعلا خبری نی🤣

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
الهی بگردم بچه ها خیلی اذیت میشن الان🥲 خواهر زاده خودمم سه سالشه همه دندوناش داغون چون قند شیر خوا ...

نه دکتر گفت آسیابش تا یازده سالگی نمیافته باید ترمیم بشن حتما

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
عه سلام خانوم خوبید؟منو یادتونه؟آقا من رفتم ریاضی رو تست زدنش رو شروع کردما،امروز ۵۰ تا تست شمارش زد ...

عهذسلامم داداش تو خوبی ببین چه خوب انلاین بودم همین حالا😂 

خییلی خوبه آفررین. برا جمع بندی برو سراغ کتابای جمع بندی درسی مثل زیست فک کن میخوای فصل دو رو دهمو مرور کنی چهارماه قبلم خوندیش اصلا الان نرو سراغش از اول بخون بشین ازمونشو بده شاید همه ۲۰ سوال ازمونو یادت نباشه اشکال نداره اینحوری سر کنکور ذهنت اماده میشه که باید تو زمان کم و فشار و استرس بره بکرده دنبال مطالب قبلی و ذهنت طبقه بندی میشه 

افزایش ساعت مطالعه ب خودت بستکی داره من نتونستم دیکه زیادش بکنم خسته بود واقعا ولی کاری رو بکن که بهت انگیزه بده 

پزشکی سندرومی داریم به نام سندروم قلب شکسته که موجب سکته قلبی میشه!ض این تفاوت که در سکته قلبی شریان کرونری قلب مسدود میشه اما در این سندروم بدون هیچ مسدودیت رگ, فقط با افزایش غلظت هورمون آدرنالین درخون بطن چپ قلب ضعیف میشه و درنهایت مرگ!به همین راحتی. مراقب قلب های همدیگه باشیم:)دوست عزیزم اگر سوالی راجب کنکور داری خوشحال میشم کمکت کنم . فقط لطفا نیا بگو من انگیزه درس خوندن ندارم چیکارکنم😂من نمیتونم بهت انگیزه تزریق کنم!
عهذسلامم داداش تو خوبی ببین چه خوب انلاین بودم همین حالا😂  خییلی خوبه آفررین. برا جمع بندی بر ...

قربان شما،من یه اشتباه کردم زیست رو نشستم دوباره تست های علامتدار رو با سه سطحی زدم و از اول خوندم🤣البته بد که نشد ولی وقت یخورده کمه.کتاب جمعبندی چی بگیرم بنطرتون؟من خودم هزار تست رو دارم میزنم،آزمونای جامع زیستِ

و اینکه آبجی یه سوال جسارتا میتونم بپرسم شما چه وقت هایی اینجا انلاین هستید؟اگه سوال بپرسم یه وقت حال دارید جواب بدید؟ایرادی نداره؟

برادرِ تمام اعضای دوست داشتنی سایت🙏ای عزیزانی که میگید چرا آقایون میان تو سایت،آزادی بیان چی شد پس؟آقا بخدا مرد ام،به ولله کاربر آقام.داداشی شما حساب میشم ناموسا ولم کنییییید
قربان شما،من یه اشتباه کردم زیست رو نشستم دوباره تست های علامتدار رو با سه سطحی زدم و از اول خوندم🤣 ...

واسه شیمی هم موج آزمون دارم

عهذسلامم داداش تو خوبی ببین چه خوب انلاین بودم همین حالا😂  خییلی خوبه آفررین. برا جمع بندی بر ...

یه چیزی هم ازارم میده،من هیچوقت نتونستم با فیلم درسی یادبگیرم😑از کلاسینو بگیر تا حرف آخر و عجیبه چون بقیه خیلی راحت یادمیگیرن.من فقط با خوندن میتونم یادبگریم و تست زدن

خیلی عجیبه،شما اینطور نیودید؟

یه چیزی هم ازارم میده،من هیچوقت نتونستم با فیلم درسی یادبگیرم😑از کلاسینو بگیر تا حرف آخر و عجیبه چو ...

خب شما خودخوانی خیلی هم خوبه. نه اتقاقا من برعکس بودم کلاسای ماز رو ثبت نام کرده یودم 

پزشکی سندرومی داریم به نام سندروم قلب شکسته که موجب سکته قلبی میشه!ض این تفاوت که در سکته قلبی شریان کرونری قلب مسدود میشه اما در این سندروم بدون هیچ مسدودیت رگ, فقط با افزایش غلظت هورمون آدرنالین درخون بطن چپ قلب ضعیف میشه و درنهایت مرگ!به همین راحتی. مراقب قلب های همدیگه باشیم:)دوست عزیزم اگر سوالی راجب کنکور داری خوشحال میشم کمکت کنم . فقط لطفا نیا بگو من انگیزه درس خوندن ندارم چیکارکنم😂من نمیتونم بهت انگیزه تزریق کنم!
یه چیزی هم ازارم میده،من هیچوقت نتونستم با فیلم درسی یادبگیرم😑از کلاسینو بگیر تا حرف آخر و عجیبه چو ...

ببخشید تو بحثاتون دخالت میکنم😂 ولی من خودم با اینکه همیشه بهترین نمرات مدرسه رو داشتم ولی ۱۲ سال تحصیلیمو یادم نمیاد تو کلاس درسو گوش داده باشم😂 به جز زمان تدریس ریاضی. حالا باز ابتدایی بهتر بودم ولی راهنمایی و دبیرستان نه اصلا گوش نمیدادم. سر و صدا و اذیت نمیکردم و سعی میکردم که گوش بدم ولی واااقعا نمیتونستم. حتی هرسری میگفتم اینبار دیگه با تمرکز گوش میدم یهو به خودم میومدم میدیدم نصف تایم کلاس رفته و من همش تو فکر بودم😂😂

بعضیا مدلشون اینه خودخوانن. میگم با این وجود ک گوش نمیدادم تو خونه پنج شیش ساعت میخوندم و نمراتم همش بالا بود

یعنی گفتم نگران این چیزا نباش  تو خیلیا عادیه و برا منم عجیب بود که دوستام میتونستن رو توضیحات دبیر و فیلما و اینا تمرکز کنن ولی من نه. و اگر دیدی این مدلی نمیتونی به روش خودت پیش برو

ببخشید تو بحثاتون دخالت میکنم😂 ولی من خودم با اینکه همیشه بهترین نمرات مدرسه رو داشتم ولی ۱۲ سال تح ...

قربان شما😂

خب خداروشکر فکر کردم فقط خودمم که اینطورم،عالی