2777
2789
عنوان

جا انداختن دنبالیچه

648 بازدید | 28 پست

سلام دوستان من دنبالیچه ام در رفته اگر کسی تجربه ای داره راهنمایی کنه ممنون میشم .عکس گرفتم کامل به سمت راست وجلو چرخیده اصلا نمیتونم بشینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیهوش نمیکنن ؟فردا یه کلینیک درد وقت دارم 

چرا خواب میکنن ولی خوب پوزیشنش ادم خجالت میکشه مامان من اینطوری بود نمدونست چی ب چیه بنده خدا رفته بود دکتر مرد وقتی امد همش غصه میخورد ک چرا رفتم

پارک ابی 😞

متاسفم برات.

چون تجربه‌شو داشتم.

من توبرف و یخبندون خوردم زمین و ......اتفاق خیلی

دردناک و دشواریه.

اما

اگه میگی عکس گرفتی

چرا اومدی اینجا و تایپیک زدی.

بی اختیاری و بیرون روی و ورم رکتوم و حتی ممکنه اسفکنر منقبض بشه و عدم دفع هم برات بیاره و......

چرا وقتی به‌پزشک مراجعه کردی و رادیو گرافی انجام دادی

بقیه‌شو انجام ندادی؟؟

چطوری اینهمه دردو تحمل کردی؟

سریه به یک پزشک فوق‌تخصص ستون فقرات مراجعه کن.

خیلی عجیبه اومدی اینجا و پیگیری دختر.

جدی پیگیر باش.

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚
کلا نمیتونم بشینم حدود ۱ماه گذشته استراحت کردم ای رینگ استفاده کردم بهتر نشده 

وای

یککککککککککمممممممااااااتههههههههه🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯

یاسایر ......

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚
متاسفم برات. چون تجربه‌شو داشتم. من توبرف و یخبندون خوردم زمین و ......اتفاق خیلی دردناک و دشواری ...

دکتر رفتم اول تشخیص نداد رفتم عکس گرفتم فردا وقت طب فیزیکی دارم میخواستم بدونم نحوه جا اندازی چطوریه ایا واقعا از رکتوم انجام میشه یا از بیرون؟مادرتون کامل خوب شدن ؟

دکتر رفتم اول تشخیص نداد رفتم عکس گرفتم فردا وقت طب فیزیکی دارم میخواستم بدونم نحوه جا اندازی چطوریه ...

ببخشید شما خودتون تجربه کردین الان خوب شدین ؟من بجز درد واینکه نمیتونم بشینم علائم دیگه ای ندارم 

چرا خواب میکنن ولی خوب پوزیشنش ادم خجالت میکشه مامان من اینطوری بود نمدونست چی ب چیه بنده خدا رفته ب ...

من اول رفتم پیش متخصص خانم یکم ستون فقراتم رو دست کاری کرد دارو داد بهتر نشدم الان واقعا فقط میخوام خوب بشه چون این ماه انتقال جنین دارم شرایطم پیچیده شده