2777
2789
عنوان

بدنسازا یا مربی بدنسازی بیان

70 بازدید | 6 پست

سلام دوستان دنبال یه برنامه بدنسازب عالی و خیلی حرفه ای مخصوص حجمدهی باسن و ران و فرم گرفتن بالاتنه میگردم 

یه برنامه خوب اما فعلا دستم خالیه ک پیش مربی ای ک دوسدارم برنامه بگیرم 

اگه کسی برنامه داره برام بفرسته یا اگ مربیه لطف کنه برام بنویسه ممنون میشم 

من خودم از مربیای خیلی خوب برنامه گرفتم قبلا اگه کسی میخواد بیاد با هم تعویض کنیم

هربرنامه باید مختص بدن خود فرد باشه 

مربی ام بیکار نیس رایگان براشما بنویسه 

برنامه های ورزشی از بازار و گوگل دانلود کن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

هربرنامه باید مختص بدن خود فرد باشه  مربی ام بیکار نیس رایگان براشما بنویسه  برنامه های ...

من خودم انقد برنامه گرفتم ک میدونم چی مناسبمه چی نه سعی کن کمکی ازت برنمیاد بیخودی ب انگشتات  زحمت تایپ ندی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم انقد برنامه گرفتم ک میدونم چی مناسبمه چی نه سعی کن کمکی ازت برنمیاد بیخودی ب انگشتات  ز ...

چه حالب انقد گستاخ و طلبکاری ازهمه

بشین تابرنامه رایگان بت بدن🤷‍♀️

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

چه حالب انقد گستاخ و طلبکاری ازهمه بشین تابرنامه رایگان بت بدن🤷‍♀️

شما انگار طلب داری عزیزم  کسی برنامه رایگان نخواست تاپیکو بخون نوشتم تعویض 

درضمن  میتونی بری جایی ک اظهار نظرت خریدار داره

شما انگار طلب داری عزیزم  کسی برنامه رایگان نخواست تاپیکو بخون نوشتم تعویض   درضمن & ...

شماتاپیک زدی ک نظر بگیری ولی شعور نداری وطلبکاری

منم گفتم ک برنامه هرکس مختص ب بدن خودشه و گفتی مربی برام بنویسه  

عنوان نکرده بودی ک میییییدددووونی چی واس چیت خوبه 

ریپلایی نکن دیگ ک نمیخونم جوابتو  

شماتاپیک زدی ک نظر بگیری ولی شعور نداری وطلبکاری منم گفتم ک برنامه هرکس مختص ب بدن خودشه و گفتی مرب ...

زدم نظر بگیرم ولی نگفتم کسی بیاد بگه مربی بیکاره یا ن 

ماشالله ک مربی بدنسازی فت و فرااوووون از بیکاری پشه میکشن