2777
2789

دیروز بعد چند سال دوست قدیمی مو با بچش دیدم 

اومده بود سالن برای فیشال ک اتفاقی به پست هم خوردیم 

یه یک ساعتی حرف زدیم تو همون یک ساعت چقدر به بچش افتخار کردم و از رفتاراش لذت بردم !🌱

بچه ها باید بچه شو میدیدین

یه پسر ۵ ساله رو به حدی متشخص بار اورده بود ک من با خودم گفتم یعنی من در آینده ک ازدواج کردم بچه دار شدم میتونم همچین بچه ای رو تربیت کنم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی احترام و اینا بارش بود مامانشو "مادر جان" صدا میکرد خیلی با نمک حرف میزد😂

دمش گرم:)😍❤️

آره شما هم میتونی گلم 

بهترین مادر میشی برای بچه هاتون

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»

مادران جوان حوصله بیشتری واسه تربیت بچه دارن هر چی سن بیشتر بشه مادران بی اعصاب تر...

بچه اولم رو ۱۹ سالگی بدنیا  آوردم 

آخری رو که الان ۳۶ سال دارم بدنیا آوردم حتی اعصاب گریه هاش رو ندارم

❤❤❤

لحن صحبت کردنش با مامانش و خود ماها خیلی با احترام بود اصلا یه کلمات و جملاتی استفاده میکرد آدم میموند

به مامانش می‌گفت صورتت خوشگله ها بازم میخوای خوشگل تر بشی؟

یا به من میگفت چشم و ابروهاتو خیلی دوست دارم😍😂😂

لحن صحبت کردنش با مامانش و خود ماها خیلی با احترام بود اصلا یه کلمات و جملاتی استفاده میکرد آدم میمو ...

عزیزممم😍😍😍😂

من‌از‌بیگانگان‌هرگز‌ننالم!که‌‌بامن‌هرچه‌کرد‌آن‌آشنا‌کرد.....
تربیت فقط به مادر نیست ، اطرافیان خیلی مهمن  اول باید اطرافیانو تربیت کنیم 😂😂

حقیقتا بچه هایی ک تو این سن دیدم از لحاظ رفتاری خیلی خودخواه سمج و لجباز بودن اما این واقعا فرق داشت

بچه زیادی مودب معمولا یه مشکلی داره. بچه نرمال باید در حد سنش شیطنت  و رهایی از قید و بند داشته باشه. 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

قشنگ بلد بود با احترام و بازی با کلمات و تحسین بقیه دلبری کنه تو اون یه ساعت یه کلمه حرف زشت ازش نشنیدم 🥲

البته اینکه خود مادرش هم یه خانم با اعتماد به نفس و اجتماعی بود قطعا بی تاثیر نیست

البته بااحترام ب این تربیت

ولی من از بچه هایی ک درباره همه چی حرف میزنن و نظر میدن و تو کار بزرگترا دخالت میکنن و حرف های بزرگانه میزنن اصلا خوشم نمیاد

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!