2777
2789
عنوان

یه سوال درباره توالت فرنگی دارم ازدوستان خارج از کشور لطفا خیلی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 4035 بازدید | 113 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره دقیقا . من ایتالیا هستم اینجا خیلی از دوستای ایتالیاییمو میبینم که برای استفاده از دستشویی دانشگاه یه بطری آب معدنی خالی توی کیفشون دارن. اون رو از آب روشویی پر می کنن و استفاده می کنن. البته اینجا مردم در کنار توالت فرنگی یه لگن دیگه به نام بیده دارن که خودشونو توی اون میشورن شاید توی فیلما دیده باشی. ولی در حالت کلی وقتی سخت نگیری به همه چیز عادت می کنی. اون دوستی هم که پرسیده بود برای مصاحبه کبک چی بپوشم من خودم به پیراهن سورمه ای ساده پوشیدم خیلی راحت تر از کت شلوار یا کت دامن بود توی اون موقعیت.
ببین توی مدرسه بزار راحت باشه یعنی اصلا کاری نمیشه کرد. ولی وقتی که خونه اومد طهارتش بده. پایین شو بشور. شورتشو عوض کن. در ضمن وقتی که نشست روی توالت فرنگی بهش بگو پاهاشو به هم بچسپونه این طوری به بیرون نمی باشه. دستمال مرطوب هم ممنوعه که در توالت استفاده شه. رو جلدش علامت توالت ممنوع زده شده.