2777
2789
سلام دوستان یه پسر 5 ساله دارم که هنوز دستشویی که میره خودم میشورمش از بس حساسه و همش میگه تمییز شستی منو؟ و ... حالا چند ماه دیگه داریم از ایران میریم و من 2 تا مساله دارم اول اینکه این بچه استفاده از توالت فرنگی رو بلد نیست چور یادش بدم عمرا بشینه رو توالت دوم اینکه تو خونه میتونم یادش بدم خودشو بشوره ولی تو مدرسه اگه دستشویش بگیره چیکار باید بکنه ؟ شما این مشکل رو چطور حل کردید با بچه هاتون
لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیکار کنم 2 ماه دیگه باید بریم و من نگران این قضیه ام چند روز هتل بودیم همش میرفتیم توالت ایرانی داخل سالن برای پسرمم
عزیزم توالت فرنگی که اتفاقا مشکل پاشیدن اینور و اونور نداره که! مگه تو لگن نمیشست کوچولو تر بود؟ تبدیل فرنگی بگیر براش اتفاقا خیلی هم راحته فرنگی اگه عادتش بدی در مورد مدرسه اینا نیدونم که اونجا با دستمال پاک میکنن ! میتونی دستمال مرطوب بهش بدی همیشه بگی با این خودشو تمیز کنه
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.
توی مدرسه أویل یک کم أذیت میشه البته من بچه هام بزرگتر بودند أوائل براشون دست مال مرطوب میگرفتم
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
کوچولو بود رو لگن میزاشتم تو دستشویی جیشش همه جا رو می پاشید باید کلی توالت رو میشستم بعدش
عزیزم توالت فرنگی که خیلی راحت تر و تمیز تر از توالت معمولیه... از الان کم کم بهش بگو که یاد بگیره و حرفتو قبول کنه. توی خونه اگر حتما میخوای با اب تمیزش کنی که راحت با افتابه میشه ولی توی مدرسه با دستمال مرطوب. یه جعبه دستمال مرطوب بذار توی کیفش استفاده میکنه... تمیز کردن خودشو یاد میگیره نگران نباش. اصلا اونجوری نیست که فکر میکنی. سخت نگیر آزا جون
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
یعنی دستمال مرطوب بفرستم باهاش مدرسه ؟ نمیدونم چطور راضیش کنم خیلی سخته گریم میاد بهش فکر میکنم
بگذار یک نصیحت کلی بهت بکنم توی مهاجرت تنها کسی که باید نگرانش باشی خودت هستی بچه ها سر سه ماه عادت میکنند سر شش ماه زبان را سلیس حرف میزنند و سر یکسال باید مجبورسان کرد زبان مادری را فراموش نکنند و کلا با اجتماع راحت قاطی میشوند وای به بزرک ترهاست
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘