2777
2789
عنوان

باردارا بیایید یه سوال دارم

122 بازدید | 19 پست

قبل از بارداری از دکتر چه سوالایی باید بپرسمدر مورد بارداری؟؟

تو مطب خانوما وقتی میرفتن داخل خیلی طول میکشید تا بیان بیرون ولی من خیلی زود اومدم اصلا نتوستم سوالی بپرسم نمیدونم باید چیا بپرسم دکترم توضیحی نداد میرم داخل معاینه میکنه قرص و دارو مینویسه و ازمایش میام بیرون هیچی نمیپرسممممم اونم فوری زنگو میزنه نفر بعدی میاد ولی بقیه نیم ساعت یه ربع حداقل داخلن من ۲ دیقه هم نمیشه بخدا

ولی یه زخمایی هس بدتر از مرگه ...!                         بد شدی بد نبودم باهات یه دفم که ...!                       به پشمان خود یا دهید هر تاپیکی ارزش رقصان شدن در هوا را ندارد !                                                      🐐🐩🧸🐥🗿🤝

شاید معاینه میکنن 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
شاید معاینه میکنن 

منم معاینه شدم ولی کلا ۲ دیقه نشدددددد اصلا هیچی نمیپرسم از دکتر نمیدونمم چیا باید بپرسم

ولی یه زخمایی هس بدتر از مرگه ...!                         بد شدی بد نبودم باهات یه دفم که ...!                       به پشمان خود یا دهید هر تاپیکی ارزش رقصان شدن در هوا را ندارد !                                                      🐐🐩🧸🐥🗿🤝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلش؟ برو بگو قصدبارداری دارم بهت یدوفولیک واینا میده تا دوسه ماه استفاده کنی ازمایش هم مینویسه انجام میدی بعد میبری چک میکنه چیزی کم وزیاد باشه بهت میگه.

دندونپزشکی هم برو قبل اقدام

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
قبلش؟ برو بگو قصدبارداری دارم بهت یدوفولیک واینا میده تا دوسه ماه استفاده کنی ازمایش هم مینویسه انجا ...

اره بعد در حین اقدام قرصارو میخورم یا باید قرصارو بخورم بعد اقدام کنم ؟ ازمایشو چک میکنه کمو زیاد نباشه ؟

دندون پزشکی چرا؟ اتفاقا چندتا دندونامم خرابن و دندون عقل نهفته ...

منم همینم فهمیدی به منم بگو😂😂😂 البته کلا کم حرفم همش میگم ممنون  بله دکتره هم حوصلش سر م ...

دقیقااااا بعد میام بیرون میگم چرا بقیه اینقد سوال میکنن من انگار زبون ندارمممممم

شاید دارن معاینه میشن

من با معاینه اینقد زود در میام بدون معاینه که اصلا نرفتم تاحالا ولی خیلیییییی طول بکشه ۵ دیقه میشه بقیه یه ربع نیم ساعتتتتت😂😂

اره بعد در حین اقدام قرصارو میخورم یا باید قرصارو بخورم بعد اقدام کنم ؟ ازمایشو چک میکنه کمو زیاد نب ...

اره قرصا رو شروع کن بعد اقدام کن وقتی ب امیدخدا نینی اومد تو دلت بازم تا ی مدت دکتر میگه ادامه میدی ، بعد از اون واست طبق هفته بارداریت مکمل وکلسیم واینطور چیزا مینویسه اونارومیخوری.

دندونپزشکی باید بری بخاطر اینکه تو بارداری نمیتونی همه کارای مربوط ب دندون رو انجام بدی ،مثلا عصب کشی میخواد حتما انجام بده قبلش . 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
منم همینجوری همیشه برا هر دکتری

خیلی بده واقعا باید سوال کنیم و اگاه شیم ولی من فقط میرم پول میدم نگاه میکنم دکترو و فوری دینگگگگ نفر بعدی 😂😂😂حس میکنم حقم ضایع میشه اینجوری ولی تقصیر خودمه شوهرم هر دکتری میره راحت نیم ساعت داخله 😂

اره قرصا رو شروع کن بعد اقدام کن وقتی ب امیدخدا نینی اومد تو دلت بازم تا ی مدت دکتر میگه ادامه میدی ...

چند وقت قبل اقدام باید قرص بخورم؟ میشه همزمان باشه چون یهو مصمم شدم

اها مرسی اگه درست نکنم یا نرم مشکل پیش میاد یعنی؟

خدایی چجوری پنج دقیقه ای معاینه میشی؟😐🤣من میرم حداقل یه ربع طول میکشه

مگه معاینه همونو نمیگی که یه چیز پلاستیکی میزاره داخل و نگاه میکنه؟ 

چجوری یه ربع؟ 😂😂حالا جدی چجوری یه ربع میکشه واسه معاینه مگه چجوری معاینه میکنن؟برای من دو دیقه مثل چی میزاره داخلو نگاه میکنه میگه قارچه یا عفونته بعد دارو و دینگگگگ بعدی😂😂😂