2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

که خدا معجزه کنه هزینه عکس پایانامه پیش دبستانی بچم فراهم بشه که جلومعلما و مادرای داش اموزا باز خجالت نکسم😔دلم میخوادهمچین چیزی معجزه بشه

خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤ان شاء الله هیچ مادری شرمنده فرزندش نباشه😔
خوشحالی مامان بابام خیییلی خوشحالم میکنه و اگه به اون چیزی که تو ذهنمه الان برسم حالم خییییلی خوب می ...

عزیزم چقد مهربونی تو

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل🐾...» 
خیلی وقته از زندگی سیرم...هرچی خواستم نشده💔دیگه دلسرد شدم

انشالله یه معجزه بشه و به همه ارزوهات برسی عزیزدلم

اینکه بنده خوبی برای خدا باشم مادری خوبی باشم دختر خوبی باشم همسر خوبی باشم کارمند خوبی باشم از ...

چقد مهربونی شمااا مطمعنم هستید بنده خوب خدا😍❤

انشالله یه معجزه بشه و به همه ارزوهات برسی عزیزدلم

انشاالله عزیزم

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون