2777
2789
عنوان

کاش یکی بهم بگه واقعیت چی بود تو اون رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 28 پست

اينكه مادرت جدا شده مشكل نيست خواهرزاده من چه خونه هاي ادماي بااصل ونصب و پولداري ميرفتن خواستگاري بعد قسمتش  شد با يه دختر از خانواده معمولي كه پدرش جدا شده بود ازدواج كرد خانواده خوبي هستن اما اينقدر كه اينا دنبال كارخونه دار و فلان بيسار بودن نيستن  خواهر زادهام گفت اين دختر به دلم نشسته يا اين يا خالاها حالاها قصد ازدواج ندارم اينم نه با دعوا در ارامش ،شما هم اگه پسره واقعي ميخواست شما را  سعي خودش را ميكرد نميشست ديگران واسش تصميم بگيرن 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اينكه مادرت جدا شده مشكل نيست خواهرزاده من چه خونه هاي ادماي بااصل ونصب و پولداري ميرفتن خواستگاري ب ...

اونم بی عرضگی کرد

ولی خب چجوری حالیش میکردم چکار کنه وقتی نمیفهمید

عزیزم به این فکر کن که حاضر نیست مثل یه مردددد حرف بزنه مادرشوساکت کنه تا بهت برسه.الان پسرا قید خون ...

یکسال فقط باهاش جنگو دعوا داشت انصافن نخام از حق بگذرم

ولی خب بازم دلیل نمیشد کوتاه بیاد...

یکسال فقط باهاش جنگو دعوا داشت انصافن نخام از حق بگذرم ولی خب بازم دلیل نمیشد کوتاه بیاد...

ی جا نوشته بود.از بعضی بازی ها عمدن بباز و بکش بیرون.چون آرامشت مهمتر ازهمه چیزه.شما هم بااین حساب و کتاب و اختلافا بنظرم بکشی بیرون.آدم چقد میخاد عمرکنه ک همش غصه بخوره.فرداشایدقسمتت ی ادم بهتری باشه.هرچند خودم اگه بری تایپکهامو بخونی میبینی چقدددد دارم سختی میکشم و چ عشقی رو تجربه کردم.زندگی میگذره منتظر کسی هم نمیمونه.اگه دوتاتون جنگیدید ونشد پس بکشید بیرون ادامه ی زندگیتونوبدین

ی جا نوشته بود.از بعضی بازی ها عمدن بباز و بکش بیرون.چون آرامشت مهمتر ازهمه چیزه.شما هم بااین حساب و ...

نمیدونم چرا اما حرفتو با همه وجودم میفهمم

اصلا دلم نمیخاد برگردم تو اون رابطه هیچوقت

تنها چیزی ک باعث میشه بهش فکر کنم اون علاقه ایه که دارم بهش

نمیدونم چی بگم 

معمولن آدم منطقی ای هستم آخرشم خودم بهش گفتم تموم کنیم

اما خب حرف اونو زدم یجورایی

دلم میخاد فقط از این حال اون رابطه دربیام 

گفتم با یکی دیگه آشناشم

ولی دیدم تا وقتی با خودم کنارنیام نمیتونم هیچکسو درگیر خودم کنم

اول خودمو بسازم بعد یه شروع دوباره...

نمیدونم چرا اما حرفتو با همه وجودم میفهمم اصلا دلم نمیخاد برگردم تو اون رابطه هیچوقت تنها چیزی ک ب ...

عزیزمممم اصلانرو تورابطه.مجبورنیستیم همش یه کصخ...ولی رو رواعصابمون داشته باشیم😂