2777
2789
عنوان

رزومه انگلیسی می خوای؟ بیا تو...

89 بازدید | 7 پست
سلام دوستان. چند تا از اعضا ازم درخواست کردن براشون رزومه انگلیسی بنویسم. گفتم شاید کس دیگه ای هم باشه که نیاز داشته باشه. خوب به هر حال داشتن یه رزومه استاندارد اون هم به دو زبان خیلی جاها کاربرد داره! از استخدام تو شرکت های خوب و بین المللی بگیر تا مهاجرت و ... اگر کسی خواست من می تونم براش رزومه فارسی یا انگلیسی استادارد تهیه کنم. بعدم با فراغ بال بفرستید برای کارفارماها تا انشالا یک کار خوب پیدا کنین. هر کسی خواست به من ایمیل بزنه...

مدرس زبان انگلیسی با 12 سال تجربه تدریس آموزشگاهی، خصوصی، ونیمه خصوصی. مترجم کلیه متون تخصصی و عمومی.      ghazi_chemist@yahoo.com

شیلا جون دانشگاه رفتی یا بیرون یاد گرفتی زبان رو؟
کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم دوس دارم مکالمه یادبگیرم...دایره لغاتم خوبه ولی نمیدونم چی بخونم و ازکجاشروع کنم
کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
هامی جان من خودم زبانو خوندم از بچگی، تو ٣سالگی ٣٠٠٠ تا لغت رو حفظ بودم. بعدم که بزرگتر شدم خودم ادامه دادمو تو ١٩ سالگی تافل گرفتمو ...

مدرس زبان انگلیسی با 12 سال تجربه تدریس آموزشگاهی، خصوصی، ونیمه خصوصی. مترجم کلیه متون تخصصی و عمومی.      ghazi_chemist@yahoo.com

اول از همه باید عاشق یادگیریش باشی، بعد خودت بخاطر یادگیریش همه کار می کنی. از تحقیق و مطالعه بگیر تا کلاس و معلمو تمرین☺️